Pradedant, tarkim, nuo pusės keturių arba nuo šeštos valandos ryto. Tuomet kažkaip nesinori to girdėti,nes tai yra poilsio metas... Kai pabandžiau kartą su „mieląja“ kaimyne tai aptarti, ji labai nustebo ir man pasakė, kad jos šuo neloja, o loja šuo, gyvenantis ketvirtame aukšte, kai tuo tarpu ketvirto aukšto gyventojas yra laikos veislės šuniukas, kurie apskritai yra labai protingi ir retai kada parodo savo balsą...

Na, ir žinoma, kadangi mes su kaimyne gyvename tame pačiame aukšte, t.y., antrame, tai komentarų kaip ir nebeturiu... Tik va, bėda, nežinau, ką daryti ,nes nesinori miegoti užsikimšus ausis kamštukais, savo namuose, savo lovoje... Tokia mano patirtis su ponia ir ponu rotveileriais tęsiasi jau kokį pusmeti... Gal kas ką patarti galėtų?

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Nežinia, ar šiais laikais posakis, jog lietuviai džiaugiasi degančia kaimyno troba, teisingas, tačiau ne paslaptis, kad ne vienas šalia gyvenančiųjų nemėgsta. DELFI skaitytojai ne kartą skundėsi savais ar svetimais kaimynais – šie buvę ir rūkoriais, ir pikčiurnomis, ir vakarėlių mėgėjais ar nevalomis...

Pavyzdžiui, DELFI skaitytojai Vaidai yra pasakojusi, kad susiduria su nemalonia problema – rūkančiais kaimynais. Dėl šios priežasties moteriai tenka taikstytis su tuo, kad pro pravirą langą nuolat jaučiamas rūkalų kvapas. Nors moteris ir mėgino tartis su kaimynais, šie įpročio neatsisako, tad kambaryje tvyrančius cigarečių dūmus jai tenka kęsti ir naktimis.

Kitas DELFI skaitytojas pasakojo, kad nuvykęs pas savo brolį, turėjo susipažinti su piktais jo kiemo gyventojais, neleidusiais jam iškviesti policijos pareigūnų vaikui, išdaužusiam automobilio langą.

Prašome Jūsų – pasidalinkite savo patirtimi, ar sutariate su kaimynais? Galbūt galite paneigti stereotipus apie piktus daugiabučių gyventojus ir papasakoti, kaip su kaimynais tapote geriausiais draugais? O gal atvirkščiai – savo kailiu patyrėte jų nemalonę?

Jūsų istorijų laukiame el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Kaimynai“ iki gegužės 19 d. Vienam atsiuntusiųjų padovanosime N.N. Taleb knygą „Juodoji gulbė: itin netikėtų reiškinių poveikis“.

Savo mintimis taip pat galite pasidalinti žemiau: