Juk kiekvienam smagu narplioti paslaptis, o juolabiau - kitų žmonių. Tačiau man šou pasirodė eilinis simpatijų ir antipatijų šou... Ir tai parodė šį šeštadienį įvykęs didysis finalas.

Nesidomintiems šiuo realybės šou – nugalėtoju tapo žmogus, greičiausiai praradęs savo paslaptį (skaičiuojant dienas nuo bendros su Laura paslapties panaikinimo), neatspėjęs nei vienos iš kitų 14 paslapčių ir net nesistengęs spėti. Priminkit, kaip žaidimas vadinasi? Ai, berods „Paslapčių namai“.

Tačiau kiekvieną šeštadienį žiūrint tiesioginę laidą atrodė, kad žiūri „Šlovė ir turtai“, kur laimėtojas renkamas vien pagal simpatijas. Kaip tokiame realybės šou žiūrovai gali spręsti, kas turi laimėti, o kas ne? Juk dalyvių pagrindinis tikslas, pasak organizatorių, yra įminti kitų dalyvių paslaptis ir išsaugoti. Šiuo atveju žiūrovai objektyviai vertinti negali.

Iš likusių finalininkų du sugebėjo atspėti po dvi paslaptis ir vienas – tris. Bet visi trys liko už borto. Tai galiausiai, kur sąžiningumas šių dalyvių atžvilgiu? Jie stengėsi, galvojo, nebijojo spėti ir suklysti, kol nugalėtojas tik mėtydavosi pasisvaisčiojimais ir nesiimdavo veiksmų (...).

Kada Lietuvoje sulauksim tikro, įdomaus, sąžiningo realybės šou, kurį laimės to vertas žmogus? Turbūt negreitai, o galbūt - niekada...

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!