Naujasis klubas atvėrė duris šiokią tokią istoriją turinčiame pastate (anksčiau, dar iki krizės ir labai trumpai per pačią krizę jame veikė klubas „Havana“).

Atvykę su draugų kompanija buvom maloniai nustebinti prie įėjimo degančių fakelų ir nutiesto raudono kilimo (nesvarbu, kad žiauriai dėmėto – taip, aš neįtikėtinai priekabi – tad komentatoriams mažiau reikės pasisakyti apie šitą mano savybę). Maloniai sveikinosi ir šypsojosi visi – pradedant apsaugos darbuotojais, kurie atidarė duris, baigiant po salę bėgiojančiais padavėjais. Mes pasijutom LAUKIAMI šitame klube!

Nors grojo asmeniškai man nežinomas DJ, bet iš popsinės muzikos padarė viską, ką galima iš tokios muzikos padaryti. Mūsų kompanijai patiko ypatingai malonus aptarnavimas, visiškas dėmesys klientams (ar nieko netrūksta, ar skanūs kokteiliai ir pan.).

Happyendless pasirodymas Fenxi klube

Turėjo koncertuoti Happyendless, tad jų laukdami ragavom kokteilius ir linksmai šokom. Prasidėjus Happyendless pasirodymui, buvom vėl maloniai nustebinti ugnies ir azoto patrankų šou (šitus reikalus esu mačiusi ne viename užsienio klube, tik, žinoma, didesnių mastelių).

Įdomu, kas labiau atidarymo vakarą pritraukė publiką – ar laukiamas Happyendless koncertas, ar tiesiog pats klubo atidarymo faktas. Bet Happyendless, grodami tikrai specifinę savo muziką (taip, nesu didžiausia jų gerbėja), NEGALI sukurti uždegančios atmosferos. Ir, mano galva, klubo vadovų pasirinkimas atidarymo vakarą pakviesti būtent juos, patyrė fiasko.

Suprantat, esmė ir yra ta, kad atidarymas praėjo sklandžiai. O tas lygu – kasdieniškai, neįdomiai, tiesiog taip, kaip įprasta. Viskas buvo taip, kaip turi būti – "sužaista saugiai". Aš negaliu sakyt, kad man nepatiko, aš negaliu išsakyti kokių nors didelių esminių priekaištų, tačiau klubo užpildymas antrąjį atidarymo vakarą (nes klubo administracija sugalvojo atidarymą švęsti du vakarus) kalba pats už save – klubas buvo pustuštis, įėjimo kaina – 25 Lt. Kiek skaičiau atsiliepimus klubo "Facebook" paskyroje, žmonės tiesiog nesuprato, už ką tiek mokėti, norint patekti į klubą – nei programa patraukli, nei norisi tiek mokėti, kad galėtum paprasčiausiai kokteilių išgert.

Žinoma, galima pozityviai žiūrėti į patį faktą, kad klubas atvėrė duris, kad stipriai ruošėsi (nesvarbu, kad kai kuriuos esminius dalykus praleido). Bet nenoriu tylėti. Aišku, galima sakyti ir tai, kad lietuviams niekuomet niekas nebus gerai iki galo. Bet potencialiems klubo lankytojams kyla klausimas, kiek ilgai tas klubas veiks?

Nes tą patį vakarą tiek "Pataja" su popsine muzika ir išskirtinai brangiais kokteiliais, tiek neseniai atsidaręs "Kapitol" su kaip visuomet publiką uždegančiu DJ Arto pasirodymu, buvo artipilniai.

Tikrai norisi tikėti, kad "Fenxi" kokteilių baras gyvuos toliau. O tai įvyks, jeigu jie laiku sureaguos į klientų poreikius ir rinkos situaciją.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!