Londono „Chelsea“ ir Neapolio „Napoli“ puolėjo Edinsono Cavani derybos yra pažengusios į priekį. Skelbiama, jog „aristokratai“ puolėjui iš Urugvajaus siūlo 150-ies tūkstančių svarų savaitinį atlyginimą. („Daily mail“)

Nuomonė: Londono „Chelsea“ rado alternatyvą Hulkui. Tikriausiai derybos su brazilu yra mirties taške, todėl „mėlynieji“ stengiasi įsigyti būtent Cavani. Mano nuomone, urugvajietis blogesnis variantas, nes Hulkas yra visapusiškesnis, tačiau Cavani vis tiek būtų geriausias puolėjas ekipoje, nes gali reguliariai mušti įvarčius.

Ispanijos grandai Madrido „Real“ bei „Barcelona“ klubai savo gretose norėtų matyti „Liverpool“ gynėją Danielį Aggerį. Abi komandos neslepia, jog joms reikalingas gynėjas, todėl 27-ių metų danas būtų puikus pastiprinimas. („Give me football“)

Nuomonė: Tiek „Real“, tiek „Barca“ yra tie klubai, kuriuose konkurencija didelė, tačiau Aggeris, net ir tokiose komandose, gali jaustis ramus dėl žaidybinio laiko. Madrido komandos vadovai mato, jog jaunasis Rafaelis Varane dar nėra tas, kuris galėtų rungtyniauti reguliariai, todėl ekipą palikus Ricardo Carvalho, ekipos vadovai ieško pastiprinimo. Katalonams centro gynėjo be galo reikia. Erickas Abidalis dėl kepenų transplantacijos tikriausiai atsisveikino su futbolu, o traumų kamuojamas Carlesas Puyolis jau nebe tas, kaip seniau, todėl Aggerio persikėlis būtų naudingas abiems pusėms.

Londono „Fulham“ vadovai tikisi išsinuomoti to paties miesto „Chelsea“ klubo puolėją Romelu Lukaku. Žaidėjas nėra patenkintas žaidybiniu laiku, todėl ne kartą yra išreiškęs norą palikti ekipą. („Sky sports“)

Nuomonė: „Chelsea“ vadovų vietoje nedvejodamas išnuomočiau belgą, būtent „Fulham“ komandai. Lukaku reikia komandos „Premier“ lygoje, kad dar labiau susipažintų su anglišku futbolu. O ir pats „Fulham“ klubas nėra didelis konkurentas „mėlyniesiems“.

Londono „West Ham“ taikinyje atsidūrė dar vienas polėjas. Į „Premier“ lygą grįžtančio klubo vadovai veda derybas su „Manchester United“ puolėju Dimitaru Berbatovu. Dėl didelės konkurencijos bulgaras praėjusiame sezone atliko tik epizodinį vaidmenį. („Daily mirror“)

Nuomonė: Reikia nepamiršti, jog Berbatovas buvo rezultatyviausias lygos futbolininkas 2011/2012 metų sezone. Ar „West Ham“ komandoje jis galėtų pakaroti šį pasiekimą? Aš neabejoju, kad taip. Žaidėjas „raudonųjų velnių“ gretose gaudavo labai mažai laiko, tačiau jį išnaudodavo su kaupu. Jeigu sandėris įvyktų, Londono miesto komanda turėtų puikų, reguliariai mušantį puolėją.

Kitos naujienos:

Madrido „Real“ ekipos puolėjas Gonzalo Higuainas tikisi, jog „karališkųjų“ gretas papildys Luka Modričius, su kuriuo ekipa baigia derinti sutarties detales. („Sky sports“)

„Liverpool“ komanda siekia įsigyti Londono „Arsenal“ ekipai priklausantį anglą Theo Walcottą. „Raudonieji“ už žaidėją ketina pakloti 15 milijonų svarų. („The sun“)

Legendinis Brazilijos klubas „Santos“ siekia įsigyti Londono „Chelsea“ komandos prancūzą Florentą Malouda. („Daily mirror“)

Žurnalas „Forbes“ skelbia, jog „Manchester United“ yra pats vertingiausias sporto klubas pasaulyje. (BBC)

„Liverpool“ klubas už puolėją Andy Carrolą reikalauja 20 milijonų svarų. Žaidėju domisi Londono „West Ham“, „Newcastle“ bei „Milan“ komandos.  („The sun“)

„Man United“ vyriausiasis treneris Seras Alexas Fergusonas teigia, jog pagrindinis ekipos tikslas kitą sezoną bus susigrąžinti čempionų titulą iš „Man City“ ekipos. („The guardian“)

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!