1. 1. Konkurso organizatorius: UAB „Delfi“, įmonės kodas 125483974, buveinės adresas Gynėjų g. 16, LT-01109 Vilnius (toliau – DELFI).

2. Konkurso prizo steigėjai: „Delfi“ ir ERGO Insurance SE Lietuvos filialas, įmonės kodas 302912288, buveinės adresas Geležinio Vilko g. 6A, LT-03150 Vilnius (toliau – ERGO).
3. Konkurso pavadinimas: „NežVairuok!“ istorijos konkursas.

4. Konkurso sąlygos: norėdami dalyvauti konkurse, savo asmeniškai nutikusias istorijas, naudojantis mobiliuoju telefonu už vairo, siųskite elektroninio pašto adresu: konkursai@delfi.lt, kartu pateikdami savo asmeninius duomenis: vardą, pavardę, telefono numerį, elektroninio pašto adresą.
5. Konkurso trukmė: istorijų nurodytu elektroninio pašto adresu laukiame nuo liepos 25 d. iki rugpjūčio 22 d.

6. Kas savaitę „Delfi“ redakcija publikuos po vieną atrinktą istoriją, kurios autorius bus viešai paskelbtas laimėtoju ir apdovanotas specialiu prizu: ERGO privalomuoju vairuotojų civilinės atsakomybės draudimu vieneriems metams. Iš viso bus padovanoti 4 polisai.

7. Konkurso kassavaitiniai prizai: teisė sudaryti ERGO privalomojo vairuotojų civilinės atsakomybės draudimo sutartį iki 150 Eur sumai vieneriems metams. Jei draudimo įmoka laimėtojui bus apskaičiuota didesnė, nei 150 EUR, tai klientui, sudarančiam privalomojo automobilio draudimo sutartį, reikės sumokėti sumą, viršijančią suteiktos dovanos apimtį. Jei draudimo įmoka nesieks 150 Eur vertės, skirtumo suma nebus grąžinama. Sutartį su laimėtoju sudarys prizo steigėjas ERGO Insurance SE Lietuvos filialas.

8. Savaitės laimėtojai skelbiami kiekvieną kalendorinę savaitę: 1-asis laimėjimas skelbiamas 08.02; 2-asis 08.09; 3-asis 08.16; 4-asis 08.23

9. 4 punkte nurodytų asmens duomenų bei aprašytos istorijos pateikimas „Delfi“ konkurso metu, taip pat pateiktos istorijos viešas skelbimas „Delfi“ portale yra būtina dalyvavimo konkurse sąlyga. Konkurso dalyvis sutinka, kad „Delfi“ jo pateikta istorija būtų skelbiama viešai DELFI portale dalyvavimo konkurse tikslu. Konkurso dalyvis sutinka, kad jo asmens duomenys (vardas, pavardė, telefono numeris, elektroninio pašto adresas) būtų tvarkomi DELFI, taip pat perduodami ir tvarkomi ERGO Insurance SE Lietuvos filialas, dalyvavimo konkurse ir jo laimėtojų nustatymo bei prizų įteikimo tikslais. Atrinktos istorijos ir prizų laimėtojai bus skelbiami konkurso metu ir 5 metus po konkurso pabaigos.

10. Konkurso dalyvis turi teisę bet kuriuo metu susipažinti su tvarkomais jų asmens duomenimis, bet kuriuo metu atšaukti savo sutikimą dėl asmens duomenų tvarkymo, reikalauti ištaisyti asmens duomenis, ištrinti arba apriboti jų tvarkymą, į duomenų perkeliamumą, nesutikti su savo asmens duomenų tvarkymu, pateikti skundą priežiūros institucijai. Dalyviui pareikalavus sunaikinti tvarkomus jo asmens duomenis, dalyvis praranda galimybę toliau dalyvauti konkurse. Daugiau informacijos apie asmens duomenų tvarkymą galite sužinoti „Delfi“ privatumo politikoje.

11. Konkurso organizatoriai pasilieka teisę keisti konkurso taisykles iš anksto viešai apie tai informavus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją