1. Konkurso pavadinimas: „Mano terasa“.
2. Konkurso organizatorius: UAB „DELFI“.
3. Konkurso mecenatas: UAB „DEXTERA“.
4. Konkursas „Mano terasa“ vyksta: nuo 2022.05.04 iki 2022.05.25.
5. Prizas skiriamas vienam asmeniui, nepriklausomai nuo to, kiek nuotraukų įkels.
6. Pagrindinio prizo laimėtojas bus paskelbtas 2022.06.01.
7. Pagrindinio prizo laimėtoją išrinks komisija, kurią sudaro: „DEXTERA“ marketingo skyriaus atstovas, „DELFI“ pardavimų skyriaus atstovas ir „DELFI“ konkursų skyriaus atstovas.
8. Pagrindinis konkurso prizas: HELIOS terasinės markizės su LED apšvietimu įrengimas konkurso laimėtojo nuotraukoje esančiame name. Pagrindinio prizo vertė – 2850 eurų. Pagrindinį prizą sudaro:
HELIOS terasinė markizė 5mx3m;
Su kasete;
Su LED apšvietimu;
Valdymas: automatinis, 15 kanalų pulteliu (1 vnt.);
Su vibro davikliu;
Konstrukcijos ir audinio spalva – antracitas;
Montavimo, transportavimo paslaugos ir visi tvirtinimui reikalingi elementai.
Publikos simpatijų prizas: DEXTERA pledas, megztinis ir gertuvė. Publikos simpatijų prizas bus įteiktas daugiausiai patiktukų surinkusios nuotraukos siuntėjui.
9. Dėl prizų atsiėmimo UAB „DEXTERA“ susisieks su konkurso dalyviais asmeniškai jų nurodytais kontaktais.
10. Konkurso dalyvis, norėdamas dalyvauti konkurse, turi įkelti savo namo nuotrauką su terasa ir pateikti šiuos duomenis:
Vardas;
Elektroninio pašto adresas arba telefono numeris;
Miestas.
11. Konkurse dalyvauja asmenys, kurie teisingai nurodė savo vardą, pavardę, el. paštą arba telefono numerį, miestą. Dalyvaudami konkurse, dalyviai sutinka, kad asmens duomenys būtų tvarkomi tiesioginės rinkodaros tikslu, o jų atsiųstos nuotraukos būtų talpinamos ir skelbiamos viešai. Konkurso laimėtojas sutinka, kad namo terasa su įrengta markize bus filmuojama, fotografuojama ir naudojama reklaminiais tikslais, reklaminėje medžiagoje neviešinant laimėtojo asmens duomenų.
12. Už „Mano terasa“ nuotrauką galima balsuoti spaudžiant balsavimo mygtuką. Balsų kiekis yra ribojamas. Iš vieno IP adreso leidžiama balsuoti 1 kartą per parą. Nustačius sukčiavimo atvejį, pasiliekama teisė pašalinti dalyvį ir anuliuoti balsus be perspėjimo.
13. Balsuodamas skaitytojas suteikia konkurso organizatoriui teisę tvarkyti IP adresą konkurso laimėtojo nustatymo ir sąžiningo balsavimo užtikrinimo tikslu.
14. Kilus įtarimui, kad yra sukčiaujama siekiant surinkti kuo daugiau balsų, redakcija pasilieka teisę pašalinti sukčiaujantį dalyvį iš konkurso.
15. Konkursas vyksta visoje Lietuvoje, jame gali dalyvauti ne jaunesni nei 18 metų fiziniai asmenys. Žaidime negali dalyvauti UAB „DEXTERA“ darbuotojai bei jų šeimos nariai.
16. Konkurso dalyviai ir balsuojantys įsipareigoja laikytis šių taisyklių.
17. Konkurso dalyvis supranta, kad anketoje minimų duomenų pateikimas, jų naudojimas ir viešas skelbimas konkurso metu yra būtina dalyvavimo konkurse sąlyga. Konkurso dalyvis sutinka, kad jo pateikti duomenys būtų publikuojami, viešai skelbiami ir kitaip naudojami dalyvavimo konkurse ir jo laimėtojų nustatymo tikslu. Konkurso dalyviai turi teisę bet kuriuo metu susipažinti su tvarkomais jų asmens duomenimis ir reikalauti juos ištaisyti ar sunaikinti. Dalyviui pareikalavus sunaikinti tvarkomus jo asmens duomenis, dalyvis praranda galimybę toliau dalyvauti konkurse.
18. Konkurso organizatorius arba mecenatas pasilieka teisę keisti konkurso taisykles iš anksto, viešai apie tai portale „DELFI“ informavus dalyvius ir balsuojančius už juos.

Kaip laimėti pagrindinį prizą?
Patalpinkite savo namo su terasa nuotrauką į konkursą, sulaukite patvirtinimo, dalinkitės su draugais ir balsuokite. Po konkurso komisija išrinks vieną laimėtoją, kuris bus apdovanotas pagrindiniu prizu.

Kaip laimėti publikos simpatijos prizą?
Patalpinkite savo namo su terasa nuotrauką į konkursą, sulaukite patvirtinimo, dalinkitės su draugais ir balsuokite. Daugiausiai balsų surinkęs dalyvis bus apdovanotas Publikos simpatijos prizu.

Kodėl verta dalintis?
Kiekvienas pasidalinimas didina jūsų šansą laimėti Publikos simpatijos prizą.
Kiekvienas, per jūsų nuorodą konkurse apsilankęs ir užsiregistravęs žmogus, didina jūsų šansą laimėti vieną iš prizų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją