Kviečiame dalyvauti konkurse ir laimėti markizę (stogą nuo saulės virš terasos)! Jums tereikia nufotografuoti savo namą ir nuotrauką įkelti paspaudus štai čia. Dalyvauti gali visi namai – nesvarbu, kiek dideli ar maži.


Fotografuokite savo namą, kelkite nuotraukas ir dalyvaukite konkurse „Mano terasa“. Laimėtojas, kurį išrinks komisija, bus apdovanotas nepaprasto dydžio prizu – net 2850 eurų vertės HELIOS terasine markize, kurią jums dovanoja DEXTERA!

Taip pat jūsų laukia ir Publikos simpatijų prizas. Už nuotraukas visą konkurso laikotarpį bus galima balsuoti ir daugiausiai balsų surinkusios nuotraukos siuntėjas laimės papildomą prizą – DEXTERA pledą, megztinį ir gertuvę.

Viskas, ką turite padaryti, tai nufotografuoti savo namo fasadą su terasa, įkelti paspaudę štai čia, o tada dalintis, dalintis, dalintis ir laukti laimėjimo. Nuotraukas galite kelti iki gegužės 25 dienos.

DEXTERA kviečia mėgautis gyvenimu terasoje! Juk rytinis kavos puodelis, savaitgalio pietūs arba jauki vakarienė lauko terasoje – tikras malonumas. Lietuvoje orai ne visuomet leidžia mėgautis poilsiu terasoje, tačiau tinkami sprendimai gali prailginti terasos naudojimo sezoną ir užtikrinti, kad laikas joje būtų kokybiškas.

Nufotografuokite savo terasą ir laimėkite

HELIOS terasinės markizės yra gaminamos Lietuvoje, atsižvelgiant į mūsų klimato sąlygas. HELIOS – tai ypač tvirta, tačiau kartu ir lengva markizė, kuri vizualiai neapkrauna terasos ir yra montuojama prie namo sienos. Modernaus dizaino markizės kasetė apsaugo audinį nuo lietaus, sniego ir purvo, o žiemos metu uždarius markizę, visa konstrukcija atsiduria prie sienos – netemdo kambarių ir atrodo kaip namo fasado elementas. Na, o integruotas LED apšvietimas sukurs itin romantišką aplinką ilgais vasaros vakarais.

DEXTERA yra pirmasis ir vienintelis markizių gamintojas Lietuvoje, todėl savo klientams gali pasiūlyti būtent jų poreikius atitinkančius sprendimus. Markizės yra gaminamos pagal individualius išmatavimus, galima rinktis norimą konstrukcijos ir audinio spalvą, reguliuoti nuolydžio kampą, jos gali būti valdomos rankiniu arba automatiniu būdu – pultelio arba telefono pagalba. Klientai gali rinktis netgi ekologiškus GREEN audinius, kurie grynina ir valo orą. Įrengus vėjo daviklį, markizė išmaniai reaguoja į didėjantį vėjo greitį ir, kylant vėjui, susiskleidžia automatiškai.

Pasirinkę DEXTERA gaminamas markizes, būsite tikri, kad gausite aukščiausios klasės gaminį ir galėsite mėgautis saule saugiai ir saikingai, apsaugodami save ir savo terasą nuo kaitrių saulės spindulių.

Skubėkite dalyvauti konkurse ir sėkmės!

Kodėl verta dalintis?
Kiekvienas pasidalinimas didina jūsų šansą laimėti Publikos simpatijos prizą.

Detalias konkurso taisykles galite perskaityti čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją