Pasidalinkite prisiminimais apie pirmuosius turėtus telefonus, kompiuterius, istorijas, kaip mokėtės naudotis internetu ar koks nesusipratimas nutiko naudojantis pirmais pokalbių kambariais. O gal pirmąsyk užsiregistravę pažinčių svetainėje sutikote savo gyvenimo žmogų? Ar visą šeimą džiuginate istorija, kaip kaimynę mokėte naudotis kompiuteriu? Taip pat kviečiame siųsti seniausio savo turimo įrenginio nuotrauką – galbūt kas dar išsaugojęs NOKIA3310? Laukiamos visos patirtys ir prisiminimai

Jūsų laiškų lauksime iki gegužės 20 dienos, o gegužės pabaigoje paskelbsime nugalėtoją. Laiškus siųskite adresu konkursai@delfi.lt arba įkelkite apačioje šio straipsnio paspaudę pilką mygtuką. Nepamirškite temos laukelyje nurodyti „PIRMI“.

Geriausiai redakcijos įvertinto ar daugiausiai kartų skaitytojų perskaityto laiško autorius bus apdovanotas puikiu „pirmi.lt“ prizu! Jūsų lauks nuostabus siurblys robotas. Geriausios istorijos autoriui „pirmi.lt“ padovanos „Ecovacs Deebot N8 Pro“ dulkių siurblį-robotą su pažangiausia „TrueDetect™ 3D“ technologija, kurios dėka jis dar efektyviau ir greičiau pasirūpins namų švara!

Pasakojimus siųskite konkursai@delfi.lt

Elektroninė parduotuvė „pirmi.lt“ – tai vieta, kur nuo pat pirmų akimirkų lengvai ir greitai išsirinksite tai, ko ieškote savo jaukiems namams, efektyviam darbui ar turiningam laisvalaikiui už draugišką kainą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją