Galbūt pirmąkart vienas ruošėte Kalėdų šventę ir reikėjo sugalvoti, kuo pavaišinti svečius? O gal organizavote savo gimtadienį ir netikėtai pritrūkus vaišių gimė kažkas visai naujo? O gal priešingai – tai ne naujas, bet senas giminės receptas, turintis savo gražią istoriją?

Variantų papildyti virtuvę nauju patiekalu – daugybė, tad skubėkite dalintis savo pasakojimais. Dalyvaukite konkurse „Mano patiekalo istorija“: prašykite patiekalo atsiradimo jūsų namuose istoriją, o tada pateikite patį receptą. Jei pridėsite nuotraukų – dar geriau! Pasakojimus iki sausio 10 dienos siųskite adresu pilieciai@delfi.lt arba įkelkite tiesiai po šiuo tekstu paspaudę pilką mygtuką. Du laimėtojai bus apdovanoti puikiais rinkiniais, kuriais galės praturtinti savo valgių stalą.

Prizo nuotrauka

Laimėtojų laukia prieskonių ir sultinių „Vegeta Natur“ rinkiniai. Šie produktai pagaminti pagal gamtos sukurtą receptą. Juose – tik kruopščiai atrinktos daržovės ir geriausi prieskoniai. Produkcijai naudojami tik natūralūs ingredientai bei jūros druska, nenaudojami skonio ir kvapo stiprikliai. Šie mišiniai ar kubeliai natūraliai papildo jūsų receptus.

Laukiame jūsų laiškų!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)