Pasitelkite fantaziją

Visai nesvarbu, iš kokio tu miesto ar kiek tau metų – dalyvauti konkurse kviečiami visų Lietuvos mokyklų moksleiviai. Tereikia nufotografuoti visą savo klasę ir įkelti nuotrauką į specialų registracijos langą (https://www.delfi.lt/apps/klasiu-kovos//#reg). Asmenukė su klasės draugais kopiuterio ekrane? Gal fotografuoti nori mokytojas (-a)? Visų klasės draugų mokslo „suolai“ mokantis iš namų? O gal visi pašokę į orą, o tu laiku nuspaudi fotoaparato mygtuką? Tinka viskas! Būk originalus - padaryk kiečiausią klasės nuotrauką ir kviesk draugus balsuoti. Tegu laimi geriausia Lietuvos klasė!


Dalyvauti tikrai verta!

Į konkurso finalą, kuris įvyks gruodžio 17 d., iš viso pateks 10 klasių: 5-ios daugiausiai „Patinka“ surinkusios klasės ir 5-ios klasės, įkėlusios originaliausią nuotrauką. Finalo metu iš dešimtuko burtų keliu bus išrinktos 3 prizines vietas pasidalinsiančios klasės.

Trečiosios vietos laimėtojams atiteks 25 klaviatūros su pele „Dell“ KM636 ir tiek pat ausinių „Dell Pro Stereo Headse“, kurios ne tik padės moksluose, bet ir tikrai pravers pramogaujant ar žaidžiant kompiuterinius žaidimus.

Antrosios vietos prizininkai gaus 25 stilingus „Dell“ 27 USB-C Hub monitorius su specialia „ComfortView Plus“ technologija, kuri sumažina žalingą „blue light“ įtaką akims.

Na, o nugalėtoms atiteks net 25 nešiojami kompiuteriai „Dell Vostro 15 5510“ su i5-procesoriumi, Windows 10 Pro operacine sistema, 256 GB kietuoju disku ir 8 GB RAM atmintimi. Mokslui, pramogoms ir žaidimams – šis kompiuteris pasitarnaus kiekvienam.

Tad nedvejok, fotografuok, registruokis! Galbūt tu ir tavo klasės draugai jai visai netrukus džiaugsitės „Dell“ prizais!

Konkursą ir jo taisykles gali rasti ČIA

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)