Privalomąjį ERGO civilinės atsakomybės draudimą metams laimėjo „Delfi“ skaitytojas Darius, papasakojęs savo istoriją apie tai, kaip užsisvajojęs apie seksą su mergina, nė neišgirdo policijos sirenų.

Visą Dariaus istoriją galite perskaityti čia.

O pagrindinį konkurso „NežVairuok“ prizą, „iPhone 11“, laimėjo „Delfi“ skaitytojas Jonas. Jis prisiminė, kaip būdamas 30-metis ir lėkdamas pas mylimąją kelyje kone peržengė ribą.

„Tunelis. Mintyse viena mintis, kad tuoj būsiu pas ją. Kurį laiką vairuoju prieky matydamas tik linksmą jos veidą. Atrašau paskutinį kartą ir padedu telefoną: „OK. Jau padėjau.“ Šmaikštuolis. Tunelis baigiasi. Spaudžiu „Send“. Kalniukas. Pakeliu akis ir staiga, visai priešais, iš niekur išdygsta avarinės šviesos. Stabdyti laiko nebėra. Automatiškai, net nespėjęs žvilgtelėti į veidrodėlį, staigiai suku į dešinę ir iškart atgal. Priekyje susidūrusių automobilių išvengiu. Girdžiu cypiančias savo padangas ir jaučiu, kaip pradeda mėtyti galą“, – prisiminė „NežVairuok“ konkurso laimėtojas.

Visą istoriją „Naktį lėkdamas pas mylimąją trisdešimtmetis atsidūrė ties riba: tik išgirdau cypiančias padangas“, galite perskaityti čia.

Sveikiname nugalėtojus! Su visais laimėtojais susisieksime asmeniškai!

Dėkojame visiems dalyvusiems ir Jūsų rašinių lauksime kituose konkursuose!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)