Dalinkitės savo pažinties ir meilės su užsieniečiais istorijomis. Galbūt vienų istorijos baigėsi išsiskyrimu, o kiti priešingai – jau sukūrė šeimą. Gal vieniems kultūriniai skirtumai pasirodė per dideli, o kiti jų išvis nepastebėjo. O gal savo pasakojimu galite paneigti kokį gajų stereotipą?

Aprašykite savo patirtį ne mažiau kaip 100 žodžių rašiniu (žinoma, jis gali būti ir kur kas ilgesnis). Iki kovo 26 dienos imtinai siųskite savo istorijas adresu pilieciai@delfi.lt arba įkelkite jas paspaudę pilką langelį po šiuo tekstu.

Temos laukelyje nepamirškite nurodyti „Mano meilė užsieniečiui“, o prie rašinio pridėkite ir kontaktus – el. paštą bei telefono numerį, kuriais su jumis būtų galima susisiekti laimėjimo atveju.

Laimėjusio pasakojimo autorius bus apdovanotas puikiu elegantiško viešbučio „Radisson Blu Hotel Lietuva“ prizu. Populiariausio pasakojimo autorius galės mėgautis nakvyne ir pusryčiais dviem – erdviuose apartamentuose su puikiu vaizdu į Vilniaus senamiestį.

Laukiame jūsų laiškų!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (111)