Kviečiame dalyvauti konkurse „Mano karščiausias vakaras“!

Galbūt tai vakaras, kai pirmąkart išvydote savo mylimąjį. O gal iki šiol nostalgiškai prisimenate drauge praleistą vakarą su pirmąja meile. Ar tai buvo vienas karštas vakaras su sena simpatija, kuris daugiau niekada nepasikartojo? O gal – vedybinio vakaro romantika...

Laiškus su pasakojimais apie karščiausią ar romantiškiausią atmintin įstrigusį vakarą iki vasario 10 dienos siųskite adresu pilieciai@delfi.lt arba įkelkite tiesiai čia, paspaudę pilką mygtuką šio straipsnio apačioje. Temos laukelyje nepamirškite nurodyti žodžių „Mano karščiausias vakaras“, o pačiame laiške – pakartoti savo kontaktinio el. pašto adreso, kuriuo su jumis galėtume susisiekti laimėjimo atveju.

Populiariausio pasakojimo autoriaus laukia nepaprastai romantiškas prizas: nakvynė su dviem SPA procedūromis išskirtinės prabangos 5* viešbutyje „Amsterdam Plaza“, Palangoje. Pasilepinę SPA procedūromis bei poilsiu viešbutyje, mėgausitės jūra, nuostabia pajūrio gamta ir vienas kito draugija. Leiskite savo jausmam skleistis – skirkite laiko sau.

* Prizo vertė 600 eurų.
* Laimėjimą galima panaudoti pasirinktu laiku iš anksto rezervavus viešbutį iki 2021.12.22, išskyrus 2021.06.24-08.16.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)