Tai – susitikimas, po kurio norėjosi tik bėgti neatsigręžiant. Jį aprašę dalyvausite konkurse, kurio prizu galėsite išties pasimėgauti.

Galbūt susipažinote internetu ir susitikus negalėjote žmogaus pažinti? O gal visą valandą jis prakalbėjo vien apie seksą? Gal po to karto nusprendėte, kad meilės paieškos baigtos? Ar priešingai, blogiausias pirmas pasimatymas vedė prie geriausio antrojo?

Kviečiame dalyvauti konkurse „Pats blogiausias pasimatymas“! Aprašykite savo patirtį, iki spalio 18 d. imtinai siųskite laišką adresu pilieciai@delfi.lt arba įkelkite paspaudę po šia tema esantį pilką laukelį.

Nepamirškite temoje nurodyti „Pats blogiausias pasimatymas“ bei palikti savo kontaktinių duomenų, kad laimėjimo atveju galėtume su jumis susisiekti.

Laimės populiariausių pasakojimų autoriai, jie bus paskelbti spalio 30 dieną. Pirmosios vietos laimėtojas bus apdovanotas 300 eurų vertės „Eglės sanatorijos“ SPA čekiu, kurį panaudoti galės pasirinktinai Birštone arba Druskininkuose. Antros ir trečios vietos nugalėtojai bus apdovanoti knygomis bei suvenyrais.

Dalyvaukite ir laimėkite!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)