Šią vasarą „Pilietis“ pristato konkursą „Mano uždrausta meilė“. Jei esate kada patyrę vadinamąją uždraustą meilę – pasidalinkite savo istorija. Galbūt jūsų patirtis įkvėps ar pamokys kitus.

Sąlygos itin paprastos: siųskite mums laišką, dalyvaukite konkurse ir laimėkite šį įspūdingą flagmaną.

Uždrausta meilė gali reikšti daug dalykų. Amžiaus skirtumas, kurį visuomenė tuoj nuteisė kaip per didelį? Meilė užsieniečiui, pasibaigusi pasakiška šeima? O gal meilė vedusiam, po kurios nusprendėte: daugiau – niekada? Ar savo uždraustą meilę prisimenate kaip skaudulį, ar iš jos susikūrė graži šeima... Jei ir ne pats patyrėte uždraustą meilę, tuomet žinote tokią istoriją, kurią galėtumėte aprašyti?

Pasakojimą iki liepos 15 dienos siųskite adresu pilieciai@delfi.lt ir pasidalinkite savo istorija su skaitytojais. Laiškas turi būti ne trumpesnis nei 100 žodžių, o temoje būtina nurodyti UŽDRAUSTA MEILĖ. Anonimiškumą garantuojame. Svarbiausia, nepamirškite laiške ar įkėlimo sistemoje nurodyti savo kontaktų, kad laimėjimo atveju galėtume su jumis susisiekti.

Pora išgyvena ir sunkių, ir gerų laikotarpių.

Daugiausiai populiarumo sulaukusio pasakojimo autorių apdovanosime paties portalo „Delfi“ įsteigtu prizu – „iPhone 11 Pro“ išmaniuoju telefonu. Kitų dviejų pasakojimų autoriai gaus dovanų knygų bei suvenyrų. Laimėtojai bus paskelbti liepos 31 d.

Laukiame jūsų laiškų!