Už nusižengimus, kurie sukėlė pavojų išplisti koronavirusui, fiziniai asmenys gali būti baudžiami nuo 500 iki 1500 eurų, įmonių vadovai – nuo 1500 iki 6 tūkst. eurų.

Taip pat nuo balandžio 10 d. viešose vietose privaloma dėvėti apsaugines veido kaukes, respiratorius arba kitą nosį ir burną dengiančias apsaugos priemones.

„Delfi“ primena, kad vakar tenisą sumanę pažaisti trys vyrai ir vienas žiūrovas už žaidimą STOP juosta aptvertoje savivaldybės sporto aikštelėje buvo nubausti mažiausiai 250 eurų. Taip pat nepasisekė ir trims kauniečiams, kurie nusprendė sustoti ir trumpai pasikalbėti.

„Delfi“ skaitytojai, laukiame jūsų istorijų ir pranešimų apie panašias situacijas: galbūt jus arba jūsų artimuosius ar pažįstamus irgi taip nubaudė? Pasidalinkite savo istorija su „Delfi“ redakcija už ką ir kodėl taip atsitiko.

Lauksime jūsų pranešimų el. p. pilieciai@delfi.lt su prierašu „Bauda už karantiną“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (91)