Lapkritį įdarbinimo įmonės vadovas Markas Gaisfordas išpublikavo tinklalapyje „LinkedIN“ vaizdo reportažą, kuriame pasakoja, kad jaučiasi vienišas ir stengiasi susipažinti su žmonėmis.

Reportažą jau peržiūrėjo daugiau nei milijoną kartų, juo pasidalino keliasdešimt tūkstančių žmonių. 52 m. vyras parašė ir straipsnį laikraščiui „The Mail on Sunday“. Jame pasakojo, kad žmona dirba savaitgaliais, o vaikai jau išsikraustė iš namų. Jis nusipirko du bilietus į regbio rungtynes, tačiau nerado su kuo į jas nueiti, todėl žiūrėjo rungtynes vienas per televizorių. Žurnalo „Širdis“ tyrimo duomenimis, gyvenantiems vieniems vyrams – didesnė širdies ligų, pvz. širdies smūgio, rizika.

M. Gaisfordas pasakojo, kad po reportažo išpublikavimo, jam rašė žmonės iš viso pasaulio. Jis mano palietęs jautrią stygą – daugelis žmonių susiduria su šia problema. Jis pataria žmonėms susirasti bendraminčių grupių internete.

DELFI skaitytojai, per didžiąsias metų šventes tas vienišumo jausmas gali paveikti dar labiau nei iki tol. Pasidalinkite savo mintimis, ar jums irgi teko ar tenka panašiai jaustis? Kokių patarimų duotumėte tiems, kurie mano neturintys draugų ir kokiais būdais galima tai pakeisti? Ar pastebite tokių žmonių, kurie yra vieniši ir apleisti? Pasidalinkite savo įžvalgomis ir rašykite el. p. pilieciai@delfi su prierašu „Vienatvė“ arba pasinaudokite forma apačioje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)