Teko man vieną vasarą prekybos centre padirbti - na ką, ne pyragai. Jeigu neskaitei darbo sutarties, nežinai darbo kodekso ir leidi visiems ant savęs joti. Turėjau piktą vadybininkę, tik vat bėda, mokėjau skaityti.

Bandė priversti dirbti neapmokestinamus viršvalandžius, dirbti papildomai t.y. ne savo darbą, bandė rėkti. Viskas baigėsi pasiuntus ją ant trijų raidžių. Iškart pasakiau, kad nieko papildomai nedirbsiu, nes nemoka viršvalandžių, į kitas sekcijas (pavyzdžiui kasą) neisiu, nes sutartyje aiškiai parašyta, kad esu salės darbuotojas jei bandys versti, kreipsiuosi į atitinkamas institucijas. Tada ji mėgino ant manęs paklykti deja, neišėjo, nes pasakiau, kad kitą kartą nufilmuosiu ir į internetą, o tada pažiūrėsime, ką vadovybė sakys norėdama išvengti skandalo.

Žinokite, tuo visos bėdos ir baigėsi, net pakeltu tonu su manimi daugiau nebešnekėjo. Reikia turėti bent lašelį savigarbos ir neleisti už MMA iš savęs tyčiotis.

SAVAITĖS TEMA: Kaip aš pastačiau į vietą savo viršininką. Pasidalinkite savo darbine patirtimi su DELFI skaitytojais! Galbūt jums teko susidurti su nepagarbiu vadovo elgesiu ir imtis veiksmų, kad tai nesikartotų? O gal teko išeiti iš darbo dėl nepakenčiamos darbo atmosferos? Rašykite el. paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Darbas“ arba spauskite apačioje pilką mygtuką. Anonimiškumą garantuojame.

Įdomiausios istorijos autoriui padovanosime DELFI gertuvę.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)