„Prieš 20 metų (!!!) neturėjau daug pinigų, bet į pajūrį norėjosi nuvažiuot su mažamete dukra. Pažįstami rekomendavo Šventojoj būtent šituos namelius, tai nusipirkau kelialapį . Kainos jau nepamenu... Nuvažiavus pasitiko LYGIAI toks vaizdas, kaip aprašyta straipsnyje. Smarvė,skruzdėlės, drėgna pilkai ruda ir dėmėta patalynė, tamsa namelyje ir 90 decibelų garsu kriokiantis milžiniškas rusiškas šaldytuvas. Visa laimė, kad turėjome savo užvalkalus. Tame siaube prabuvom apmokėtą laiką, grįždamos tik pernakvoto. Įstrigo dukrelės žodžiai: „Mamyte, mes turbūt visai neturim pinigėlių, kad turim čia gyvent?“, – rašė komentatorė, slapyvardžiu „Nenostalgija“.

Prašome Jūsų – padėkite pastebėti gražius Lietuvos pajūrio pokyčius ir pasidalykite nuotraukomis, kaip jis atrodė anksčiau! Gal esate įsiamžinę tuose pačiuose nameliuose, o gal turite nuotraukų iš tuometinių kavinių, gatvių, pramogavimo vietų? Parodykite, kaip keičiasi Palanga, Šventoji, Nida!

Siųskite nuotraukas mums – vienam Jūsų įteiksime knygą „XX amžiaus Lietuvos ir pasaulio istorija“. Nuotraukų laukiame el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Pajūris“. Jas siųsti galite ir spausdami pilką mygtuką žemiau iki liepos 23 d.!

Konkurso taisyklės:

1. Konkursas vyksta iki liepos 23 d. – iki šios dienos galima siųsti tekstus, kurie portale gali būti publikuojami ir vėliau;

2. Dalyvauti žaidime gali visi. UAB „Delfi“ darbuotojai žaidime dalyvauti negali;

3. Nugalėtojas/-a renkamas/-a redakcijos ir dėl gausaus dalyvavimo konkurse bus skelbiamas liepos 25 d. iš visų dalyvavusių žaidime. Nugalėtojas ar nugalėtoja bus skelbiamas konkursiniame tekste ir jam/jai pranešama asmeniškai žaidime nurodytu el. paštu.;

4. Konkurso prizas – „XX amžiaus Lietuvos ir pasaulio istorija“.

Knygą laimėjo L. Milaševičius – dėkojame visiems dalyvavusiems! Su juo susisieksime asmeniškai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją