Kaip DELFI rašė, mokytojų atlyginimai iš tiesų skiriasi. Rumšiškių Antano Baranausko gimnazijos direktoriaus Andriaus Čepulio vadovaujamoje gimnazijoje vidutiniškai „į rankas“ pedagogai gauna maždaug 550 eurų atlyginimą. Šakių r. Kudirkos Naumiesčio Vinco Kudirkos gimnazijos direktorius Romas Eikevičius sakė, kad dirbantieji jo vadovaujamoje gimnazijoje uždirba maždaug 500-600 eurų.

Tuo metu Vilniaus licėjaus vadovas Saulius Jurkevičius neslėpė, kad licėjuje mokytojai dirba pilnu darbo krūviu, todėl jų atlyginimų tikrai nepavadintum mažais – paprastai mokytojai uždirba 800-900 eurų „į rankas“.

Įdomybių antradienį pažėrė ir vienas DELFI skaitytojas, panoręs parašyti, kokie atlyginimai yra IT srityje – pasak jo, šie specialistai negauna tokių aukso kalnų, apie kokius kalbama, ir įvardino, kiek, jo žiniomis, mokama.

Klausiame Jūsų – o koks jūsų atlyginimas, kiek norėtumėte, kad jis kiltų? Kaip manote, ar atlyginimai, dirbantiems mokykloje iš tiesų per maži, kokias kitas sritis įvardintumėte kaip tas, kur darbuotojai – labiausiai nuskriausti? O didžiausius? Laukiame Jūsų įžvalgų – jas galite atsiųsti, spausdami pilką mygtuką žemiau.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (147)