Ji netyla iki šiol – viešojoje erdvėje nuolat diskutuojama apie įžymias moteris, pasirenkančias turtingus vyrus, dailius vaikinus, besirenkančius brandžias, tačiau daug gyvenime pasiekusias moteris. Ar šie žmonės tikrai laimingi?

Diskutavusių apie savo patirtį, pinigų svarbą, dalijusių patarimus dabar norime paklausti kito – ar esate patyrę meilę, kuriai pinigai trukdė? Prašome pasidalinti patirtimi, ar turtingas vyras ar moteris tikrai buvo Jūsų raktas į sėkmingą gyvenimą – gal pinigai tik trukdė arba privertė jaustis nepilnaverčiu?

Paneikite mitą, kad turtingas gyvenimas garantuoją ir laimingą – su mylimu žmogumi pašonėje. Padėkite jauniems vaikinams ir merginoms nesusivilioti kito žmogaus turtais, papasakodami savo istoriją. Laukiame Jūsų pasakojimų ir patirčių el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Turtas“.

Vienam žmogui padovanosime trijų mėnesių žurnalo (pasirinktinai – „Panelė“, „Tavo vaikas“, „Cosmopolitan:, „Moteris“, „Mano namai“ arba „GEO“) prenumeratą. Laimėtojas bus paskelbtas gruodžio 3 d.

Laiškus galite siųsti el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Klaida“ arba naudodamiesi nuorodomis žemiau:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)