Kitas prisiminė, kaip laikius vairavimo egzaminą, instruktorius su vairuotojo nesikalbėjo, o jam pasibaigus be žodžių išlipo iš automobilio. „Pradėjau jam šaukti – kur einate? Jis užstaugė, kad į darbą. O aš turiu važiuoti į kasą. Nustebau, kam. Paaiškino, kad už teises susimokėti“, – komišką situaciją atpasakojo skaitytojas Kęstutis.

O kiek dar istorijų apie keiksmus, prasivardžiavimus ar net mušimus per rankas yra tekę girdėti... O gal atvirkščiai? Pasidalinkite ir papasakokite savo istorijų apie vairavimo instruktorius ar kuriozus siekiant gauti vairavimo teises.

Patarkite būsimiems „žaliems“ vairuotojams, kaip išsirinkti instruktorių, ką galima toleruoti, o ką ne, galų gale, kaip nusiraminti ir gerai vairuoti?

Geriausias istorijas publikuosime. Vienam žmogui padovanosime trijų mėnesių žurnalo (pasirinktinai – „Panelė“, „Tavo vaikas“, „Cosmopolitan:, „Moteris“, „Mano namai“ arba „GEO“) prenumeratą. Dėmesio – dėl didelio skaitytojų susidomėjimo, konkursas pratęsiamas iki lapkričio 20 d. Laimėtojas bus paskelbtas lapkričio 21 d.

Nugalėtoją galite išrinkti jūs, balsuodami ir prie temos žinučių spausdami raudoną arba žalią mygtuką.Dėkojame visiems dalyvavusiems, konkurso nugalėtoja tapo Neringa Mažulytė! Su ja susisieksime asmeniškai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)