Istorijomis pasidalinusios moterys baiminosi, kad meilė jaunesniam – neįmanoma ir tokie santykiai neturi ateities. Bet ar iš tiesų? Klausiame Jūsų, ar galima sukurti rimtus santykius su itin jaunesniu vyru. O gal tokioje situacijoje rimtumo ieškoti neverta, ir reikia paprasčiausiai pasidžiaugti jaunesnio mylimojo draugija?

Pasidalinkite patirtimi, jei žinote, ką reiškia amžiaus skirtumas santykiuose, tačiau sėkmingai juos puoselėjate ar, atvirkščiai, galite paliudyti, kad geriau į šią upę nebristi.

Vyrai, klausiame ir Jūsų – ar esate turėję vyresnių mylimųjų? Kokius tokių santykių pliusus ir minusus galėtumėte atskleisti?

Geriausias istorijas publikuosime. Vienam žmogui padovanosime pusės metų žurnalo (pasirinktinai – „Panelė“, „Tavo vaikas“, „Cosmopolitan:, „Moteris“, „Mano namai“ arba „GEO“) prenumeratą. Laimėtojas bus paskelbtas lapkričio 12 d.

Nugalėtoją galite išrinkti jūs, balsuodami ir prie temos žinučių spausdami raudoną arba žalią mygtuką.

Laiškus galite siųsti el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Amžius“ arba naudodamiesi nuorodomis žemiau:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (176)