Bet aš ne apie tai. Esu jauna moteris, kiek daugiau nei trisdešimt. Turiu dešimties metų patirtį turinio marketinge, dirbau savarankiškai, sekėsi gerai. Bet „Covid-19“ etape klientai sumažino užsakymų skaičių, visi dabar saugo, taupo. Nors užsakymų yra, vėluoja apmokėjimai, kartais užsakymų mažiau, kartais visai nėra, kartais daugiau.

Pradėjau ieškoti darbo pilnu etatu. Noriu dirbti, esu motyvuota ir su daug patirties, noriu galimybės teikti vertę, užsidirbti, augti kartu su komanda, tačiau nesiseka rasti darbo. Kokios priežastys tai lemia? Atsakymo nerandu.

Gal dabar veikia pažintys, o gal Lietuvoje tiesiog nebeliko vietos net tiems, kurie labai nori dirbti? Neprašo pinigų, pašalpų, bet nori dirbti pagal savo specialybę? O gal reikia keisti specialybę? Bet kaip rasti laiko ir pinigų studijoms, kai turi vaikų ir atsakomybių?

Žmonės yra neviltyje. Todėl jei yra tokių įmonių, kurios turi darbo, nori motyvuotų darbuotojų – praneškite žiniasklaidoje, socialinėje erdvėje. Prašau, dalinkitės tuo. Taip auginsite stiprią, motyvuotą komandą ir suteiksite žmonėms saugumą, kurio dabar labai trūksta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)