Taip atrodo jaukus, ramus, tačiau kartu ir šviesus Velykų ir pavasario laukiamas Molėtuose, rašome pranešime spaudai.

Molėtai pasipuošė Vėlykoms

Tai jau ne pirmas kartais, kai kūrybiniais sprendimais Molėtų miestas stebina ne tik savo gyventojus, bet ir svečius. Šį kartą nerangiai į miestą ir rajoną slenkantis pavasaris pačių molėtiškių rankomis buvo sukurtas čia ir dabar.

Molėtai pasipuošė Vėlykoms

Pastovio ežero pakrantė M. Apeikytės gatvėje virto Kiškių slėniu, Jaunimo aikštė – Velykų aikšte, o Žvejo batų skulptūros pašonėje įkurtas Atgimimo krantas. Savivaldybės aikštė laikinai galės būti vadinama tikrų tikriausiu Pavasario skveru – čia vėl pradeda veikti miesto fontanas.

Molėtai pasipuošė Vėlykoms

Pačių gyventojų kurtos erdvės sukurto žiūrėti, įsiamžinti, pasisupti, kiekvienam praeinančiam ar pravažiuojančiam.

Molėtai pasipuošė Vėlykoms

Naujų spalvų į miesto erdves įnešė susibūrusios įvairios miesto bendruomenės: Molėtų rajono savivaldybė, Kultūros centras ir Atviras jaunimo centras, Molėtų švara, Molėtų menų mokyklos, gimnazijos ir progimnazijos mokiniai bei Trečiojo amžiaus universitetas, Molėtų baldai ir vėl papuošė miestą savo dirbiniais.

Molėtai pasipuošė Vėlykoms

Kiek toks pavasario margumas džiugins gyventojus – nežinoma.

Molėtai pasipuošė Vėlykoms
Molėtai pasipuošė Vėlykoms
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją