„Dalyvavome šventėje „Čia gera sugrįžti“, kuri rengiama Jakų bendruomenės. Visa šventė buvo tikrai nuostabi, džiugino ir nereali atmosfera“, – pasakojo „Delfi“ skaitytojas.

Tačiau šaukštu deguto statinėje tapo vienas įvykis.

„Pasibaigus šventei ir prasidėjus „laisvo judesio šokiams“, šios bendruomenės pirmininkas rėžė tokį sakinį: „dabar vyks konkursas „Geriausiai šokanti pora“, kurioje dalyvauja poros. LGBT bendruomenė – nepageidaujama“, – prisiminė redakcijai parašęs Juozas.

Vyras neslėpė, kad tikras absurdas, jog šios vietovės pirmininkas nepasilaiko savo nuomonės sau ir viešai ją paskelbė ne šiaip per šventę, bet dar ir laikydamas rankoje mikrofoną.

„Tikrai esu nusivylęs. Ne todėl, kad esu LGBT narys, bet todėl, kad jie taip pat yra žmonės. Matėsi, kad šventėje tokių žmonių dalyvavo, bet išgirdę šiuos žodžius, po truputį pradėjo skirstytis į savo namus“, – komentavo vyras.

Anot jo, jeigu bendruomenės pirmininkui norisi darytis reklamą, derėtų viešai nereikšti tokios nuomonės, mat ją pareikšti gali ir kiti.

„Gerai, kad šio įvykio metu buvo filmuojama ir viskas girdisi vaizdo įraše. Gėda. Puikus pirmininkas, jei kalbėtume apie darbus, bet nuomonės pareiškumu yra nesubrendęs žmogus, dalyvaujantis „šeimos faršo“ suvažiavimuose“, – akcentavo „Delfi“ skaitytojas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (212)