Pirmiausia – vidutinio ir vyresnio amžiaus moterys yra problema (ne visos, atsiprašau) bet vyrų požiūris yra visiškas nesusipratimas ir dvigubi standartai. Jie yra prieš homoseksualius žmones, bet dviejų moterų bučiniai ir glamonės tarpusavyje, padėtų jiems „nuleisti“ per 5 sekundes. Tai karšta, tai seksualu, tai leidžiama! Neva, leiskim dviem moterim daryt ką jos nori, jeigu jos leis stebėti tai.

Tačiau du vyrai negali net sėdėti vienas šalia kito, kad tik neprisiliestų ir neišsiduotų, kas jie. Kas čia per diskriminacija? Nejau negalime tiek lesbiečių, tiek gėjų vertinti vienodai, kaip heteroseksualių porų? Nei kas į jas žiūri, kai pasibučiuoja ar apsikabina, nei nusisuka pasibaisėję. Tai yra įprasta ir tai yra normalu, tad kodėl negali su visais taip būti?

Antras dalykas, kas per karas čia su tais tuneliais perėjomis ir suoliukais. Heteroseksualai, kreipiuosi į Jus visus. Kame šaknys? Ar jums gaila vieno suoliuko? Vienos pėsčiųjų perėjos? Kelių metrų apšniurkšto požeminės perėjos metrų tai vaivorykštei? Ar jums tikrai trukdo? Jaučiu, kad kai lyja ir šviečia saulė jūs irgi bėgat su granatsvaidžiais, kad neduok dieve nesimatytų vaivorykštės, net ir pusės jos!

Aš suprasčiau pasipiktinimą jei tai būtų visas miestas, visa Lietuva vien vaivorykštėm. Ir mane užknistų, įskaustų akys. Bet ar jums taip gaila, kai žmonės džiaugiasi vienu suoliuku? Ar jį tikrai reikia degint? Ar reikia peckiot dažais vieną kitokią pėsčiųjų perėją? Geriau pasiimkit baltų dažų, ir dažykit tas perėjas, kurios yra jau nuvažinėtos...

Ir paskutinis, pats ne populiariausias ir baisiausias pareiškimas.
Leiskim homoseksualioms poroms būti šeima. Leiskim įsivaikinti. Būtent – įsivaikinti. Nieks nelįs prie jūsų asmeninių vaikų, supermamytės ir super-girti tėveliai baliuje, kreipiuosi į jus. Nieks jų nelies. Bet vaikai, kurių jūs nenorit, kurie gyvena vaikų namuose, su mielu noru eitų į šeimą, ir nesvarbu, kokią, homoseksulią ar heteroseksualią.

Jiems svarbu, kad jais rūpintųsi ir aprūpintų, ir juos mylėtų. Būtent toks ir yra tikslas žmonių, norinčių įsivaikinti vaikus iš vaikų globos namų. Tai būtų puikus pasirinkimas mums. Ačiū už dėmesį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (413)