Nepabijokim šitoje vietoje pridėti: „Norim žudyti visus silpnus ir mum nusispjauti į visuomenę.“

Taip, nepabijokim nors kartą įvardinti teisingai. Nes visi rėkiantys apie laisvių ribojimus, konstitucines teises ir panašias nesąmones, būtent tai iš tiesų ir sako.

Mūsų šeima yra tvirta. Mes persirgom COVID-19 dėl šeimos nario, dirbančio gydymo įstaigoje. Kur buvo įkelti tokie patys konstitucinių teisių turėtojai, kurie dabar dienom naktim verkia dėl suvaržymų. Straipsnio negadinsiu, keiktis nepradėsiu, bet patys žinot, kur galit eiti. Meksikoje yra nuostabus miestelis tokiu pavadinimu.

Valdžiai noriu pasakyti štai ką. Neklausykit siaurapročių dundukų. Darykit savo darbą, gelbėkit gyvybes. Nepasiduokite neišsimokslinusių piliečių gaujai vien dėl to, kad jų kiekis didesnis. Dirbkit, jūs turite visišką ir pilną palaikymą – palaikymą tų, kurie mąsto ir protauja.

O tiems kitiems... Tai gal mes galėtumėm kokį koncertą atsisveikinimo surengti? Visiems vienoje vietoje, ir su jais tikrai atsisveikinti. Esu piktas dėl lietuvių bukumo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (726)