Todėl, kad kai kurie draudimai nelogiški. Parduotuvėje grūstis – gerai, o lauke, turguje pardavinėti rūbus – blogai? Aplinkinių miškų takeliai išminti iki griovių, žmonių – kaip per demonstraciją. Bet į mišką ne savo rajone – šiukštu.

Aš – suaugęs žmogus, bet man jau bloga nuotolinių susitikimų internetu ir panašių dalykų, o ką kalbėti apie mokinius? Kokia mokslo kokybė? Kas padės vaikams reabilituoti psichinę sveikatą?

Beje, kodėl visa komunikacija orientuota į tuos, kurie tiki kepenių ir kiguolių karštinės svaičiojimais? Nuolat karštligiškai reaguojama į jų išstojimus, užuot nekreipus į juos jokio dėmesio. Juos palaiko maža dalis, bet labai triukšminga, o jūs elgiatės kaip pabaidytos avys – bliaunate jiems atsakymus.

Kai kurie kiti vadovai jau susivokė, kad bet koks griežtinimas Velykų laikotarpiu baigsis fiasko. Linkiu ir jums pažiūrėti pro langą ir pagalvoti, ar tikrai pasieksite norimų rezultatų dar didesniais draudimais.

Virusas su mumis bus daug metų. Bus naujos ir dar naujesnės jo atmainos. Bus skiepai.. Gal verta pradėti mokytis su virusu gyventi? Atsargiai, bet kurti džiaugsmą ir pilnavertį gyvenimą – tiek, kiek tai įmanoma.

Labai linkiu Jums artėjančių švenčių proga išgirsti mus. Patikėti, kad mes, suaugę ir protingi žmonės, sugebėsime saugiai naudotis sugrąžinta laisve.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (631)