Į „Delfi“ kreipėsi skaitytoja, kuri teigė, kad atvykus į kino teatrą nuvylė nevėdinamos ir smirdinčios patalpos.

„Esu pasibaisėjusi, kad kino teatro salės yra visiškai nevedinamos. Jose trūksta oro, smirda ir tvanku. Prie įėjimo į kino teatrą yra padėtas dezinfekcinis skystis, kabo plakatai apie koroną virusą, tačiau patalpos visiškai nevedinamos, antihigieniškos sąlygos.

Pasiteiravus teatro darbuotojų kodėl nėra vedinama, jie atsakė, kad padaryti nieko negali. Vadovybė jų neklauso, jiems patiems tokioje patalpoje dirbti yra sunku.

Po mūsų kreipimosi darbuotojas ėjo išvėdinti patalpos, bet tai jau mažai padėjo. sunku patikėti, kad viskas vyksta „Forum Cinemas Vingis“ kino teatre“, – rašė skaitytoja.

„Forum cinemas“ regiono vadovas Audrius Čebanauskas teigė, kad kino salių temperatūra atitinka visas higienos normas.

„Galiu patikinti ir užtikrinti, kad kino salių temperatūra atitinka visas higienos normas.

Salių vėdinimo sistema veikia automatiškai – t.y. palaikoma tam tikra nustatyta temperatūra nepriklausomai nuo to kiek salėje sėdi žiūrovų – 1, 100 ar 500. Oras salėje vieno kino seanso metu pilnai pasikeičia bent 3 kartus.

Kino teatro personalas seanso metu nuolat tikrina kino sales, kad įvertintų kokybę – garsą, vaizdą ir taip pat salės temperatūrą, todėl identifikuojame gedimus iškart.

Kurių kartais pasitaiko, tačiau į juos reaguojame nedelsiant.

Peržvelgėme pastarųjų dienų vėdinimo sistemos „logus“ ir gedimų pastaruoju metu nebuvo užfiskuota“, – rašė A. Čebanaukas.

Savo istorijas ir pasakojimus siųskite pilieciai@delfi.lt

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)