Į „Delfi“ kreipėsi skaitytoja Ieva, kuri nurodė vietą, kurioje nėra užtikrintas pėsčiųjų saugumas.

„Kaune, Ateities plente yra daug įmonių. Manau, kad jose dirba ir nemažai darbuotojų. Tačiau pastebėjau, kad matymo zonoje, o ir išvis toje kelio atkarpoje nėra jokios pėsčiųjų perėjos. Nei reguliuojamos, nei nereguliuojamos.

Tai, kaip žmogui pareiti gatvę? Greitis ten nėra mažas. Važiuoju leistinu 50 km/h greičiu ir pro mane, kaip pro stovinčią, pralekia mašinos. Tai lekiant tokiu greičiu neįmanoma pamatyti einančio žmogaus, o tuo labiau spėti sustoti“, – rašė skaitytoja Ieva.

Kauno miesto savivaldybės atstovas Mindaugas Drąsutis teigė, kad šioje vietoje labai intensyvus eismas.

„Ateities plente iš viso yra įrengtos 7 pėsčiųjų perėjos – labiausiai apgyvendintose teritorijose. Viena jų – netoli sankirtos su Taikos prospektu. Ateities plente vyrauja gana intensyvus eismas, todėl kol kas joje įrengti daugiau perėjų neplanuojame“, – rašė atstovas M. Drąsutis.

Jei norite ir jūs pasidalinti savo pasakojimais apie problemas keliuose rašykite mums pilieciai@delfi.lt

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją