Todėl nuoširdžiai dėkoju Všį Vilniaus universiteto ligoninės Santaros klinikų profesoriui Virgilijui Beišai, atlikusiam itin sudėtingą operaciją: pašalinusiam naviką, antinkstį ir dalį kepenų, kuriose buvo metastazės. Jo talento, neeilinės profesinės patirties ir ypatingo atidumo dėka ši sudėtinga operacija pavyko.

Taip pat dėkoju itin kompetentingai, savo darbui ir pacientams be galo atsidavusiai reanimacijos ir intensyviosios terapijos medikų komandai. Operacijos metu mano dukrai teko perpilti 4 litrus kraujo, tad kilo nemenka rizika, jog plaučiai ir inkstai nebepradės veikti savarankiškai.

Tačiau šios medikų komandos profesionalumas ir atkaklios pastangos pooperaciniu periodu lėmė, kad plaučiai ir inkstai funkcionuoja, o šiandien mano dukra jau gali kelis žingsnius žengti pati.

Nors jos dar laukia ilgas ir sunkus gydymas, šiandien aš suprantu, kad dažnai gyvybės išsaugojimas yra didelio medikų profesionalumo, jų neįkainojamos patirties, nepaliaujamo atkaklumo ir geležinės kantrybės rezultatas.

Nuoširdžiai dėkodama,
mama Ingrida.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (123)