Kai dabar šitokie šalčiai, lauke būna 3 laipsniai iš ryto. Lauke dar lyja. Visą parą laikau įjungtą šildytuvą ir man atrodo jis tuoj nusprogs nuo tokio veikimo pajėgumo.

Nesuvokiu, ką valdžia daro vis dar neįjungdama šildymo.

Vyras dirba lauke, grįžta dar į šaltus namus, čia kažkoks ligų ieškojimas. Vaikai maži, jiems šąla kojos, rankos, o dar grįžta per šaltą lauką iš jau šildomo darželio – ir vėl į šaltį!

Tas sovietizmas jau užkniso juodai. Visada reikia derintis prie kažkokių idiotiškų biurokratizmų ir žmonių, kurie va kažkada nuspręs, kad „ai, jo, tiksliai, pamiršom šildymo sezoną“. Patys tikriausiai šildotės autonominiu, kad nepastebit, kaip dabar namai įšalę. Nežinau, kaip kituose miestuose, bet Kaune tragedija.

Nesuvokiu, kaip XXI amžiuje, kad ir daugiabutyje gyvenantys žmonės, turi derintis prie valdžios, kuri nesilaiko nuostatų. Kai tris paras iš eilės vidutinė temperatūra yra 10 laipsnių, turėtų įjungt šildymą. Kas dabar pasiginčys, neva nebuvo tokios temperatūros? Buvo!

Nesuvokiama, kur žmonės žiūri. Bijo reakcijos tų, kurie taupo ir žino, kad pabrangęs šildymas šiais metais? Sergam, susisukę į pledus vaikštom, bet žmonėms mat per anksti rugsėjį šildymą įjungti!

Kauno butų ūkis pasidalino pranešimu, kad sezoną pradės 27 dieną. Senos statybos būstuose jau pelija lubos ir sienos, bet va, po kelių dienų pradės šildymą? Kai šalta jau kiek, savaitę? Pranešime primenama ir tai, kad pastatų administratoriai, esant techninei galimybei, gali patys nuspręsti dėl sezono pradžios. Atsiprašau, tai kodėl nebuvo nuspręsta anksčiau? Tokio šalto rugsėjo seniai nebuvo ir absurdas, kad į tai neatsižvelgiama.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (243)