Na, o šios savaitės pradžioje lijo, tad su dukra į darželį, o vėliau pati – į darbą, nusprendžiau keliauti su pavežėjais. Išsikviečiau per vieną rusišką programėlę.

Ir tada buvau „maloniai“ vairuotojo žinute: „Su tokiu apmokėjimu ir maršrutu – tik troleibusu.“

Ai, na, ir nepagailėjo – šypsenėlę uždėjo.

Pirma, nesupratau, ar jis taip rūpinasi mano sveikata, ar piniginės turiniu? Praradusi žadą nuo tokio rūpesčio dar kiek pastovėjau ir kai visgi supratau, kad siūlymas važiuoti troleibusu neišdegs, susikibusios už rankų nukulniavome pėsčiomis.

Galų gale nukakusi į darbą ir pradžiūvusi nusprendžiau visgi išsiaiškinti, kur tokius malonius, pagarbius ir nagingus vairuotojus gamina.

Perskambinau visais rastais kontaktiniais įmonės partnerių numeriais, bet radau tik vieną įmonę.

Tai štai, mano brangūs tėvynainiai, žinokit, jog prieš drįsdami trukdyti programėlės vairuotojus savo kvailais 3-4 eurų iškvietimais, pagalvokite. Dėl kitų pavežimo platformų nežinau, nes taip toli dar nebuvau niekada pasiųsta.

Bet su minėtąja programėle žinokite kelias taisykles:

1. Elkitės pagarbiai – už vairo ne tik vairuotojas, bet ir „direktorius“.

2. Ruošdamiesi važiuoti nedidelį atstumą žinokite, kad galite būti nukreipti ne ten, kur žadėjote vykti.

3. Ir svarbiausia, kadangi atstovė man paaiškino, jog už savo darbą atsako tik patys vairuotojai, būkite apsidraudę. Apsaugokite save patys.

Laimingų kelionių mums visiems!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (198)