Penktadienį žinomos mitybos specialistės ir knygų apie mitybą autorės Vaidos Kurpienės feisbuko paskyroje (Vaida Kurpiene - sveika mityba) atsirado neįprasto vaizdo Vilniaus Rotušės aikštėje nuotrauka. Joje užfiksuoti penki į vieną eilę sustatyti balti automobiliai, ant kurių raudonomis raidėmis išrašytas klausimas: „Ugne, ar tekėsi už manęs?“

Valentino diena šiemet ryški.

Raudonais balionais papuošti piršlybų automobiliai susilaukė daug komentarų.

„Ar ji pasakys TAIP? <3“ – klausė nuotraukas įkėlusi V. Kurpienė.

„Romantika tvyro ore!!!“ – rašė viena komentavusioji.

"Tikiuosi jis ne liurbis ir ji pasakys TAIP", - Kai kurie linkėjo sėkmės, bet buvo ir nusiteikusių skeptiškai.

„Nežinau, ar apie romantiką čia, gal labiau – apie reklaminę akciją, vartotojiškumą ir meilę, paverstą pinigais. Nenustebčiau, kad Ugnės apskritai nėra ;)“, – rašė kita feisbuko vartotoja.

Valentino dieną Rotušės aikštėje – viešos piršlybos.

Netrukus internete pradėjo plisti nuotrauka, kurioje su meilės diena vartotojus sveikina ir šia piršlybų ant automobilių idėja dalijasi automobilių nuomos kompanija "CityBee".

Valentino dienos reklama priklauso automobilių nuomos kompanijai.

„Galbūt tai ir susiję su reklama. Bet žiūrėdami romantinę komediją taipogi žinome, kad tai nėra tikras gyvenimas ir vis tiek tai sukelia šiltus jausmus. Ir šį kartą galime pasirinkti – paburnoti ar nusišypsoti ir įsikvėpti padaryti siurprizą artimam žmogui.

Beje, Manęs niekas dalintis neprašė. Vežant ryte sūnų į darželį pamačiau ir pasidalinau. Puiki idėja, kelianti daug šypsenų ir įkvėpimo kitiems“, – portalui „Delfi“ sakė V. Kurpienė.

Vėliau 15min.lt pranešė, kad klausime minima Ugnė ištarė mylimajam "Taip!" ir dabar pora jau džiaugiasi sužadėtuvėmis.

Galbūt jūs dar įdomesnes piršlybas? Kviečiame savo pasakojimais pasidalinti skaitytojus. Kokioje vietoje ir kaip sulaukėte romantiškojo klausimo? Savo pasakojimus siųskite adresu pilieciai@delfi.lt

Sveikiname su meilės diena!