Redaktoriai, pristatydami savo veiklą džiaugėsi, kad tapo unikalaus reiškinio Lietuvoje puoselėtojais, juk ir ilgai paieškoję, turbūt nerasime būtent kraštiečių kūrybai skirto leidinio, kuris nepertraukiamai gyvuoja tris dešimtmečius. Šventiniame susitikime savo prisiminimais ir sveikinimais dalijosi žurnalo redakcinės kolegijos nariai, bendradarbiai ir gerbėjai.

Lietuvos dailininkų sąjungos narys, uteniškių kraštiečių klubo „Indraja“ prezidentas prof. Arvydas Šaltenis ir Eugenijos Šimkūnaitės labdaros ir paramos fondo prezidentas, kraštietis dr. Romas Pakalnis apžvelgė leidinio ir klubo veiklą, pagerbė redaktorių Petrą Panavą ir redaktorių Vytautą Ridiką dovanodami knygas. Kraštotyrininkas Antanas Gasperaitis, sveikindamas visus tokia gražia proga, priminė, kad leidinyje norėtųsi lietuviškų vietovardžių įamžinimui skirtos kūrybos, su kuria būtų ir galima Vietovardžių metus paminėti, ir įamžinti Utenos krašto legendas.

Dr. Romualdas Šimkūnas, ilgametis Vilniaus universiteto Mokslinio tyrimo sektoriaus mokslinis bendradarbis padovanojo savo rankomis išdrožtą medinį suvenyrą. Pedagogas, Lietuvos rašytojų sąjungos narys, prozininkas, poetas ir eseistas Stepas Eitminavičius kvietė žurnale „Indraja“ archyvuoti šių dienų kuriančiųjų mintis per interviu prizmę, buvo pasidžiaugta naujomis žurnalo spalvomis, apie iliustracijas kalbėjo Utenos rajono meno ir kultūros premijos laureatas, dailininkas Klemensas Kupriūnas ir kiti svečiai. Lietuvos rašytojų sąjungos narė, poetė, dramaturgė ir vertėja Regina Katinaitė–Lumpickienė pasidžiaugė, kad tarp kuriančių gyvuoja tarmiškas žodis, kuris pasiekia skaitytoją per „Indraja“ puslapius– tarmės išskirtinumas ir savitumas yra didelis tautos turtas.

Redaktoriams Petrui Panavui ir Vytautui Ridikui Utenos rajono savivaldybės mero Alvydo Katino sveikinimus ir padėkas įteikė mero pavaduotojas Vitalijus Šeršniovas ir Kultūros skyriaus vyr. specialistė Zita Mackevičienė. Svečiai palinkėjo „Indrajai“ gyvuoti, jungti ir džiuginti dar ilgus metus. Padėkos už ilgametį bendradarbiavimą ir svarų kūrybinį indėlį turtinant Utenos krašto kultūrą įteiktos Utenos kraštiečių kultūrinio žurnalo redakcinės kolegijos nariams: klubo „Indraja“ prezidentui prof. Arvydui Šalteniui, Lietuvos rašytojų sąjungos narei, poetei Reginai Katinaitei-Lumpickienei, kraštiečių klubo „Indraja“ viceprezidentei Gražinai Kadžytei, poetui, žurnalistui Mindaugui Stundžiai, VU technikos mokslų ir gamtos mokslų dr. Romualdui Šimkūnui, Utenos krašto garbės piliečiui, kraštotyrininkui Antanui Gasperaičiui. Šventę vainikavo poeto Jono Šiožinio daina „Indraja“ (muzika A. Driuko), kurią atliko maestro Adolfo Driuko vadovaujamas Utenos kultūros centro vyrų vokalinis ansamblis „Aukštaičiai“.

Susitikimo džiaugsmas, prisiminimų mozaika, pajuokavimai apie nuveiktus darbus ir netgi šv. Petro skambutį, istorijos įprasminimo žavesys, skambusis Indrajos himnas bei gausybė linkėjimų kuriantiems –tai tik fragmentiški žodžiai, leidžiantys įsivaizduoti kultūros puoselėtojų susitikimą šventės proga.