„Esu tokia pikta. Neseniai grįžome į Lietuvą. Rugsėjo 13 d. norėjau išgryninti pinigų SEB banke Vilniuje, Kareivių gatvėje, bet pinigai užstrigo.

Ir įsivaizduokite, SEB banko darbuotojai nesugebėjo padėti. Tai kas čia dabar vyksta? Jei iš jų paimtų pinigus, iš karto subėgtų visi. O čia užstrigo kliento pinigai. Reakcijos – jokios. Sako, laukite, po 2 valandų kas nors privažiuos.

Kyla klausimas, kas čia vyksta Lietuvoje? Ar jau paprastas žmogus yra niekas? Gal truputį nusileiskite ant žemės. Su sergančiu vaiku turėjome stovėti ir laukti 45 minutes, kol iškrapštėme pinigus. Pabrėžiu, savo pinigus“, – DELFI pasakojo nukentėjusioji.

DELFI paprašė SEB banko atstovų pakomentuoti, kodėl nebuvo iš karto išspręsta moters situacija. Banko komunikacijos projektų vadovė Jovita Bazevičiūtė apgailestavo dėl klientei kilusių nepatogumų.

„Atvejai, kai dėl techninių trikdžių pinigų išdavimo bankomate operacija nutraukiama ir asmuo negali pasiimti pinigų yra labai reti. Šiuo metu su SEB banko bankomatų tinklo priežiūrą atliekančiomis bendrovėmis aiškinamės priežastis. Mūsų duomenimis, bankomato veikla tą dieną nebuvo sutrikusi, ir tai buvo vienkartinis atvejis – iki jo ir vėliau bankomatas veikė kaip įprastai.

Viena priežasčių, kodėl gali įstrigti kupiūros, – jei klientas iš bankomato bandys kupiūras išimti laikydamas jas už kampo. Suskersavus kupiūras gali suveikti daviklis, signalizuojantis, kad banknotai jau paimti.

Taip pat norime priminti, kad visi bankomatai turi automatinio pinigų įtraukimo funkciją – jei klientas per tam tikrą laiką pinigų nesuskumba pasiimti, bankomatas juos įtraukia atgal ir pinigai grįžta atgal į kliento sąskaitą. Tad jei klientas nesuspėjo pasiimti pinigų ir tapo aktyvi automatinio pinigų įtraukimo funkcija, rekomenduojame palaukti, kol pinigai bus įtraukti atgal į bankomatą, ir tuomet pakartoti pinigų paėmimo operaciją“, – komentavo atstovė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (191)