Rugsėjo 21 dieną Plungės kultūros centras kviečia į didįjį Plungės „Jomarką“, kuriame vyks didžiulė prekybinė mugė, gyvūnėlių, rudens gėrybių, kompozicijų, 1001 moliūgų parodos, vyks įvairūs žaidimai, varžytuvės ir kitos smagios veiklos. Savo pasirodymais plungiškius ir miesto svečius džiugins gausus būrys Plungės kultūros centro meno kolektyvų ir vieno populiariausio Lietuvos ansamblio „Jonis“ koncertas.

jomarkas-afiša-2 (2)

Rugsėjo 22 d. 17 val. Plungės kultūros centras kviečia į jungtinio Baltijos šalių choro ir Vilniaus Universiteto kamerinio orkestro koncertą. Programoje: Lotynų Amerikos muzikos šedevras – Martin Palmeri „Misa Tango“ (Misa a Buenos Aires), o taip pat skambės po kūrinį mišriam chorui a cappella iš kiekvienos šalies chorinės muzikos lobyno. Jungtiniame chore dainuos per 120 choristų iš Lietuvos, Lenkijos, Rusijos ir Latvijos.

ministry-afiša

Visi renginiai nemokami, rugsėjo 20 ir 22 dienos koncertai yra iš Plungės kultūros centro vykdomų projektų „Atviras teatras 24“ ir „Filharmonija Plungėje“ veiklų, kurias iš dalies finansuoja Lietuvos Kultūros taryba, Plungės rajono savivaldybė.

rugsėjo 22 d. 17 val.

Kviečiame startuoti kartu! Visą sezoną kviesime apsilankyti populiariausiuose koncertuose, profesionaliausiuose spektakliuose, tradiciškai švęsti didžiąsias metų šventes apsilankant koncerte visai šeimai „Kalėdų rytą“ ir kameriniame vakare „Senuosius palydint“, pripažinimą pelniusiuose projektuose: „III Nacionaliniame Petro Vyšniausko saksofonistų konkurse“, XV tarptautiniame liaudies šokių ir muzikos festivalyje „Laisvės vaikai“, vaikų ir jaunimo teatrų festivalyje – kūrybinėje laboratorijoje „Mažoji Melpomenė“, tarptautiniame folkloro festivalyje „Saulelė raudona“ ir daugybėje kitų tradicinių, populiariausių projektų bei visai naujų renginių.

Kviečiame susitikti Plungės kultūros centre – gerų emocijų namuose.