„Noriu perspėti visus lietuvius, kurie susigundė nemokamomis vizomis į Kaliningradą. Turėkite omenyje, kad norint patekti į Rusijos teritoriją, tarpusieny teks laukti ilgas valandas.

Lietuvos sieną kirtome 12 val. dienos, o Rusijos pasienio postą palikome geriausiu atveju 21.30 val. Eilė judėjo itin lėtai, per valandą nepajudėjo nei viena mašina, laukti teko ant tilto. Tad jei jau pasiryšite šiai kelionei, apsirūpinkite maistu ir gėrimais, nes jų įsigyti galimybės nebus, kol nekirsite pasienio punkto“, – tikino pasienyje įstrigę lietuviai.

DELFI jau anksčiau publikavo Orijaus Gasanavo įspūdžius iš Kaliningrado srities, jis taip pat pastebėjo, kad planuojantiems kelionę į šią vietą, gali prireikti kantrybės.

Kreipiamės į DELFI skaitytojus, kurie lankėsi Kaliningrade, ir prašome pasidalinti savo patirtimi ne tik iš pasienio punkto, bet ir kokį jums įspūdį jums paliko ši kelionė? Ar ši vieta gali tapti nauja, patrauklia kryptimi? Rašykite ir siųskite nuotraukas el. p. pilieciai@delfi.lt su prierašu „Kaliningradas“ arba spauskite apačioje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (70)