1. 30 cm bulvytės. Apie jas rašyta nemažai, tačiau kol neparagavau, tol šią naujieną iš Azijos vertinau dvejopai. Paragavęs esu įsitikinęs – tai pats tikriausiais Palangos hitas ir vienos skaniausių valgytų bulvyčių. Nueikite, nepasigailėsite. Jas rasti visai nesunku, tiesiog paėjėkite Basanavičiaus gatve ir, pažadu, tikrai pamatysite iškabą „ILGIAUSIOS 30 CM BULVYTĖS“.

2. Birutės parkas. Nepatingėkite pasivaikščioti Birutės parku, o vėliau užsukite į restoraną „Vaidilutė“.

3. Restoranas „Vaidilutė“. Puiki vieta pavalgyti Palangoje. Galite prisėsti tik puodeliui kavos ir tuo pačiu pasivaikščioti Birutės parku. Taip pat galite užsukti vakarop, mat tai – ir muzikos klubas.

4. Beždžionių tiltas. Nuostabaus gražumo tiltas, nutiestas per Šventosios upę. Beje, neseniai jis buvo atnaujintas. Tad būtinai nueikite.

5. Grafų Tiškevičių alėja. Na, pasaka, ne kitaip. Viena gražiausių mano kada nors matytų alėjų. Ji tarsi perkelia laiku į praeitį. Joje galite rasti dvi skulptūras, „retro“ stiliaus šviestuvus, mažąją architektūrą. Tad rekomendacijų rekomendacija.

6. Viešbutyje „Palangos vėtra“ lėlių teatras „Avilys“ rengia spektaklius vaikams. Žiūrėjau spektaklį „Bitė Maja“, tikrai nueikite pasižiūrėti, nenusivilsite.

7. Skulptūrų parkas. Skulptūrų parkas yra įsikūręs pačiame miesto centre, Vytauto g. ir J. Simpsono g. sankryžoje. Mėgstantiems ramų poilsį, tai puiki vieta atsipalaidavimui.

8. „Bingo!“ „Parko rančoje“ kiekvieną pirmadienį 19:00 (nuo 07 22 iki 08 26) vyks „Bingo!“ vakarai.

9. Taip pat noriu pasiūlyti sudalyvauti bent viename muzikiniame koncerte tokių atlikėjų kaip: Jazzu, Gytis Paškevičius, Laima Vaikulė, Ani Lorak, Žvagulis ir daugelio kitų scenos grandų.

10. „Rokas su teptukais“. Palangos kurorto muziejuje vyksta Ginto Banio ir Sauliaus Urbonavičiaus-Samo kūrybos paroda. Pamatykite kitą muzikantų pusę!

11. Pievoje „I love Palanga“ vyksta vasaros kino seansai po atviru dangumi! Nepraleiskite progos –pasiskaitykite repertuarą ir pasižiūrėkite nuostabius filmus.

12. Ištrūk iš galvosūkių ir užduočių kambario „Rūsys“. Žaidimo tikslas – per vieną valandą ištrūkti iš kambario, tam Jums reikia rasti raktą ir pasitelkti aštrų protą. Dalyvauti galite su 3–6 asmenų grupe. Taip pat galite dalyvauti su visa šeima kambaryje „Crazy room“.

13. Aurum 1000 km lenktynės.

14. „Sup ir Surf day“ camp’as Palangos pajūryje! Tai 2 val. trunkanti treniruotė su visa įranga, mokymais, priežiūra... Būtinai pasižiūrėkite, pasiskaitykite apie šį renginį. P.S. Būtina registracija!

Nuvykite, pamatykite, vyksta daug renginių, mokamų, nemokamų, įvairių. Nuvykite ir į nemokamus muzikos vakarus su Costa, Rimantu Ališausku, Rasa Doniela, Rūta MUR ir daugeliu kitų. Daug renginių vyksta pievoje „I love Palanga“.

Laimingos Jums vasaros, geros nuotaikos, gerų renginių!

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Norite išsakyti savo nuomonę? Rašykite el. p. pilieciai@delfi. lt arba spauskite apačioje.