„Ketvirtadienį, apie 16.55 val., važiuojant Gerosios vilties žiedo link už tilto į Vingio parką (dar prieš nusukimą link Pietario g.) mėlynos spalvos lengvasis „Citybee“ automobilis, rikiuodamasis į kairę, nepraleido mano vairuojamo „Toyota Aygo“ automobilio. Automobilį vairavo jauna panelė, kuri nereagavo į jokius garsinius signalus ar ženklus sustoti.

Automobilio numerio tiksliai įsiminti nepavyko, tačiau kažkas panašaus į KMS 379. Turi būti apgadintas galinis kairysis „Citybee“ automobilio sparnas. Pikčiausia, jog kaltininkė tamsiaplaukė mergina nerodė visiškai jokio dėmesio ir iš įvykio pasišalino lyg niekur nieko. Labai tikiuosi, jog pavyks surasti įvykio kaltininkę.

Mačiusius eismo įvykį prašau paskambinti tel. nr. 862051352. Dėkoju už bendradarbiavimą“, – rašo nukentėjusysis.

Po DELFI publikacijos su redakcija susisiekė „CityBee“ atstovai ir pabrėžė, kad situacija jau išspręsta.

„Nors į „CityBee“ tiesiogiai dėl šio įvykio niekas nesikreipė, mes pastebėjome publikaciją DELFI portale ir ėmėmės iniciatyvos. Suradome ir susisiekėme su eismo įvykyje dalyvavusia vairuotoja, o apie tai pranešėme įvykį aprašiusiam vyrui. Jį informavome apie šį faktą ir pranešėme, kad jau kreiptasi į policiją. Pareigūnams buvo perduota įvykio deklaracijos užpildymui reikalinga medžiaga“, – komentavo Svajūnas Aliukonis, „CityBee“ vadovas Lietuvos rinkai.

Pasak jo, jei nukentėjusysis būtų kreipęsis tiesiogiai į „CityBee“, viskas būtų išspręsta gerokai operatyviau.

„Mes atidžiai sekame visų mūsų automobilių maršrutus, greitį, akceleraciją, galime nesunkiai identifikuoti automobilį vairavusį asmenį bei su juo susisiekti. Todėl jei pamatėte nedrausmingai važiuojantį ar pastatytą „CityBee“ automobilį – praneškite mums ir nedelsiant reaguosime“, – pabrėžė „CityBee“ atstovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)