Į įvykio vietą nedelsiant buvo išsiųstos Kaišiadorių priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija perduota ir greitosios medicinos pagalbos stočiai. Atvykus pirmosioms gelbėtojų pajėgoms buvo paprašyta atsiųsti dar vieną ugniagesių autocisterną... Atvykus ugniagesiams gelbėtojams namas jau degė atvira liepsna. Pamainos vado nurodymu buvo papildomai išsiųsta dar viena ugniagesių autocisterna iš Kruonio. Vanduo į gaisravietę buvo vežiojamas iš už 3,5 km esančių vandenviečių. Gaisro metu namas sudegė visiškai. Užgesinus gaisrą viduje buvo rastas negyvas šuo.

Ugniagesiams gelbėtojams pavyko išgelbėtas už 5 m esantį ūkinį pastatą. Sudegęs namas buvo 9×5 m dydžio, 1 aukšto, karkasinis, medinis, stogas dengtas šiferiu, tad liepsnos plito ypač greitai.

Agnė turi du mažamečius vaikus ir vyrą. Agnė turi antrą neįgalumo grupę, jai yra diagnozuotas cerebralinis paralyžius, gauna 218 Eur.

Vienas iš vaikų yra 3 metų berniukas ir 9 metų mergaitė. Vyras dirba sezoninius darbus, gauna minimalų atlyginimą. Šiuo metu šeimą priglaudė giminės. Ji liko be namų. Per gaisrą sudegė viskas: ir vaikų žaislai, ir dokumentai. Šeima dabar prašo, kas galėtų prisidėti, paaukoti po 1 eurą pagal galimybes. Kur bus perkamas namas, kur galės augti su savo vaikučiais.

Šeima negerianti, kol kas glaudžiasi pas giminaičius, nes socialinio būsto dar nėra gavę. Drabužių ir higienos priemonių šeimai jau daug kas suaukojo, tad dabar šeimai labiausiai reikalinga finansinė parama.

Padarykime kilnų darbą dėl mūsų vaikučių.

Prisidėti galite apačioje nurodytais kontaktais.

Rekvizitai:

VšĮ „Ištiesk gerumo ranką nuskriaustiesiems“

Įmonės kodas: 303573887

A/s LT267300010142143000 (Swedbank)

A/s LT57 7044 0600 0805 8996 (SEB)

PayPal: info@gerumoranka.eu

Arba galite prisijungia čia bus lengviau:

https://gerumoranka.eu/paaukoti/