Pasak į DELFI redakciją besikreipusios moters, ją tai labai nuvylė.

„Labai norėčiau, kad padėtumėte išspręsti problemą dėl biotualetų Kaune, Pažaislio parke. Praeitą visą žiemą buvo pastatyta prie žemutinės aikštelės pora tualetų (net ir žiemą lankėsi nemažai žmonių), o šią žiemą tualetų neliko.

Kreipiausi į miesto tvarkymo skyrių, bet ten labai arogantiškai paaiškino, kad nėra poreikio, nors savaitgaliais aikštelės pilnos automobilių ir pėsčiųjų. Mes jau antrus metus beveik kasdien važiuojame ten pasivaikščioti, sportuoti, bet kaip ir visi, susiduriame su problema, kad reikia ieškoti kur užlįsti nusilengvinti. Manau, taip neturėtų būti“, – skundėsi ji.

DELFI kreipėsi į Kauno miesto savivaldybę ir paprašė pakomentuoti šį atvejį. Tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis nurodė, kad žiemos sezono metu biotualetai yra statomi parkuose, galinėse viešojo transporto stotelėse visus metus.

„Pavasario, vasaros, rudens metu yra statomi papildomi viešieji biotualetai Lampėdžių šile, Draugystės parke, Nemuno saloje, prie Panemunės, Kauno marių paplūdimių. Jūsų minimu atveju, visus metus veikia biotualetas, esantis prie T. Masiulio g. stotelės „Kauno marios“.

Pernai metais, nuo balandžio 10 d. iki lapkričio 15 d. buvo pastatyti 2 biotualetai (vienas jų – skirtas neįgaliesiems), prie T. Masiulio g. 21A. Papildomai tualetai, prie T. Masiulio g. 21A, atsižvelgiant į oro sąlygas, bus pastatyti ir šiais metais“, – tvirtino atstovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)