Ir tikrai pėstieji, einantys kelkraščiu, kad ir nematomi nebūna nutrenkti. Mašinos pačiu kelkraščiu nevažinėja, o jeigu kokia ir važiuoja, tai ji greičiau pati griovyje ant stogo atsidurs, nei jus partrenks. Bėda tame, kad pėstieji nenori išsipurvinti galbūt batų, tai eina keliu. Ir ne pačiu pakraščiu, o koks metras į šoną.

Dažnos situacijos, kada pėstysis eina tiesiog skersai gatvės, ne per perėją, be atšvaitų. Žinoma, jis gerai atvažiuojančius automobilius mato, bet žinokite, kad automobilių vairuotojams esate visiškai nematomi.

Ir tikrai užjaučiu vairuotojus, kurie partrenkia šiuos žmones, kiek nervų, kiek streso, nenorėčiau atsidurti tokioje situacijoje.

Tad saugokitės, brangūs pėstieji, vairuotojai tikrai nesistengia jūsų specialiai nutrenkti ar kitaip sužaloti. Laimingai sutikite visi Naujuosius metus! Lai kiaulės metai nei vairuotojams, nei pėstiesiems neprikiaulina.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Atsidūrėte panašioje situacijoje? Norite išsakyti savo nuomonę? Rašykite el. p. pilieciai@delfi. lt arba spauskite apačioje.