2018 lapkričio 2 dieną, Cedefop laikinoji direktorė Mara Brugia ir Salonikų tarptautinio filmų festivalio generalinė direktorė Elise Jalladeau atidarė fotografijų parodą Salonikų kino muziejuje. Laimėjusi komanda iš Lietuvos buvo garbės svečiai.

2018 lapkričio 6 d. 11 val. apdovanojimą pelniusią fotoistoriją galite pamatyti ir su autoriais pabendrauti Vilniaus paslaugų verslo darbuotojų profesinio rengimo centre fotografijų parodos atidarymo metu.

Fotografijos #CedefopPhotoAward 2018 konkurso tikslas – paskatinti profesinio mokymo įstaigų besimokančiuosius pateikti savo mokymosi profesiniame mokyme kolektyvinės patirties fotoistoriją, pasidalinti žinute apie savo požiūrį į profesinį mokymą. Konkursas organizuojamas trečius metus iš eilės. Konkurse galėjo dalyvauti Europos Sąjungos šalių, Norvegijos ir Islandijos profesinio mokymo įstaigų mokiniai, besimokantys pagal pirminio ar tęstinio profesinio mokymo programas.

Europos profesinio mokymo plėtros centras (Cedefop) – 1975 metais įkurta Europos agentūra, padedanti skatinti ir tobulinti profesinį rengimą Europos Sąjungoje (ES). Tai – pagrindinė ES informacijos agentūra profesinio rengimo klausimais.

Apie laimėtojus ČIA.

Kontaktai: profesijos mokytoja Jogailė Butrimaitė jogaile.foto@gmail.com +37061645473