Stengiamės jiems padėti pagal galimybes. Stengiamės sterilizuoti laukines katytes, kad jos nesidaugintų beprasmiškai. Išgydytas ir paskiepytas praleidžiame atgal į jų gyvenamą vietą. Bet yra ir tokių, kurių tiesiog negalima paleisti atgal, nes dažniausiai paleidimas jiems reiškia mirties nuosprendį.

O būna ir taip, kad mes planuojame, o Dievulis juokiasi. Kadangi jis būna jau suplanavęs visai kitaip.

Taip atsitiko ir su šiuo katinu.

Prieš metus priglaudėme išmestą Vilniaus sapieginėje katiną. Tikėjomės padovanoti.

Bet... Bet po kurio laiko buvo rasta, kad katinui sulaužyti dubens kaulai (stiprus spyris, ėmimas už čiuprynos ir sviedimas į sieną ar panašiai), nes katinas, lengvai tariant, nemeilus, bet kada gali įsegti į ranką ar koją. O žinant jo bėdą, tai nestebina, nes jis buvo labai smarkiai nuskriaustas žmogaus. Ne ne, ne žmogaus, o dvikojo. Žmogumi tokio padaro liežuvis neapsiverčia pavadinti. Jeigu jus taip sunkiai ir nepagydomai sužalotų kažkoks individas vargu ar jūs būtumėte geras, mielas ir meilus.

Bet, kadangi, mes prie tokių pratę, mums tokie net patinka - mes jų nebijome, tiesiog mokame su tokiais koviniais ar piktukais kartu gyventi. Dubens kaulų lūžis senokas ir poslinkiai iššaukė kremzlinius/kaulinius darinius, kurie užspaudžia tuštinimosi/šlapinimosi praeinamumą – trauma sena ir neoperuotina.

Piktuką pavadinome fon Vilnius grafu Sapiega. Labai greitai fon grafui fon Sapiegai užkietėjo viduriai ir po 5 dienų nesituštinimo ir nesišlapinimo katinas buvo primygdytas ir prievartiniu būdu ištuštintas ir nušlapintas. Naujiena sena tad nesikartosime. Mums buvo prognozuota Sapiegos greita baigtis dėl kaži kokių nervinių inervacijų.

Inervacija tai inervacija.

Sapiega išleistas į nuosavą kiemą, išsidūkti, pasidžiaugti dar likusiu gyvenimu, nes juk artinasi inervacija.

Inervacija, net visus metus nenervino katino, jis gyveno sau ramiai, vargo nematydamas, be jokių ten nervų, kol neatėjo pavasaris, nepriaugo žolių, kurios buvo gausiai prirytos ir užkimšo žarnyną. Matyt, mūsų katinui pagailo pelių ir žiurkių, ir jis nusprendė pavasarį laikytis dietos ir tapti veganu.

Taigi, turime fon Sapiegą fon Karvę.

Štai tokia ilga įžanga.

Mielieji, fon Sapiegai fon Karvutei vėl (tik po metų laiko), pririjus žolių, ušsikimšo praeinamumas. Katinas vėl buvo primygdytas, išvalytas žarnynas ir šlapimo pūslė. Už visas procedūras likome skoloje klinikai nei daug, ne mažai – 63 Eur. Tad kol nepadengsime skolos, su jokiu kitu katinu negalėsite važiuoti į kliniką, o juk jūs žinote, kad kur trumpa ten trūksta, ir dažnai suveikia merfio dėsnis, kai negalima, tai būtinai prireikia. Todėl bijodami, kad negalėsime padėti kitam katinėliui, maldaujame pagalbos sumokėti skolą. Padėkite mums padėti jiems. Miau... ️️️

Baisių nuotraukų, kur katinas atrajoja per kitą galą žolėmis, kaip karvė, nerodysime, jei yra pageidavimai, galime išsiųsti asmeniškai elektroniniu paštu.

Paremkite katiną, duodantį penkis, mes tikrai žinome, kad jūs geri ir gailestingi. Jau ne kartą mus parėmėte, todėl tariame nuoširdžiausią AČIŪ ir vėl meldžiame padėti. Dievas mato, mes prašome tik tada, kai jau tikrai būna riesta.

Gera daryti GERĄ .

Ačiū už gailestį ir užuojautą, ačiū, kad Jūs su mumis.

Paskirtimi „Sapiegai“

VšĮ „Makatukai“

Banko sąskaita: LT76 7044 0600 0807 2913

Paypal

Įmonės kodas 304164509

El.paštas:info@makatukai.lt

Teirautis: 863826042

Tinklapis: makatukai.lt