Norintieji žiūrėti rungtynes tiesiogiai, bet neturintys VIASAT paketo, gali nusipirkti mėnesiui VIAPLAY SPORT paketą mėnesiui už 9,99 Eur oficialioje jų svetainėje.

Taigi, per keletą savaičių VIAPLAY arba VIASAT tinklas susirinko pinigus už VIASAT SPORT paketą, ir šiandien varžybų dieną pranešė, kad rungtynes transliuos tiesiogiai per TV3 kanalą nemokamai. Galime isivaizduoti, kiek tikrų sirgalių pirko galimybę stebėti rungtynes iš VIAPLAY svetainės.

Akivaizdi afera.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Komentuoja VIASAT Komunikacijos vadovas Žilvaras Zinkevičius

Ką tik buvo priimtas nestandartinis sprendimas, atitinkantis Lietuvos auditorijos poreikius, rodyti tiesiogiai Kauno „Žalgirio“ rungtynes Eurolygos finalo ketverte per žiniasklaidos grupės „All Media Baltics“ nemokamą kanalą TV3.

Norime atkreipti dėmesį, kad per sporto kanalą „Viasat Sport Baltic“ ir vaizdo transliacijų internetu platformą „Viaplay“ žiūrovai galės stebėti visas Eurolygos finalo ketverto rungtynes tiesiogiai, o ne tik Kauno „Žalgirio“ pasirodymą.

Žiūrovai pasirinkę stebėti rungtynes per „Viasat Sport Baltic“ ar „Viaplay“ nematys reklaminių intarpų ir galės maksimaliai pajusti atmosferą, tvyrančią Belgrado „Štark“ arenoje.

Be to nuo š.m. balandžio 1 d. vaizdo transliacijų internetu platformos „Viaplay“ žiūrovai gali tiesiogiai žiūrėti Kauno „Žalgirio“ ar kitos mėgstamos komandos sporto rungtynes ar kitą pasirinktą turinį ne tik Lietuvoje, bet ir keliaudami po Europos Sąjungos ir Europos ekonominės erdvės valstybes. Todėl tikime, kad „Žalgiris“ bus palaikomas mūsų tautiečių ir svetur.

Visi įsigiję „Viasat Sport Baltic“ arba/ir „Viaplay“ turi galimybę matyti ir daugiau išskirtinių sporto varžybų bei turnyrų: UEFA Čempionų lygą, UEFA Europos lygą, Anglijos „Premier“ lygą, Anglijos futbolo asociacijos taurės turnyrą (FA Cup), Vokietijos futbolo taurę (DFB Pokal), Vokietijos vyrų futbolo rinktinės namų rungtynes ir naują UEFA Tautų lygos turnyrą (UEFA Nations League).

Baltijos šalių žiūrovai taip pat gali stebėti prestižinį bokso turnyrą „World Boxing Super Series“ (WBSS), Europos vyrų krepšinio čempionatą, Europos moterų krepšinio čempionatą, 2019 m. FIBA Pasaulio čempionato atrankas, Eurolygą, Kontinentinę ledo ritulio lygą (KHL), Pasaulio ralio čempionatą (WRC), motociklų lenktynes „Moto GP“, „Speedway“ pasaulio čempionatą, tarptautinį „Šešių nacijų“ regbio turnyrą, Europos rankinio čempionatą ir kitas tarptautines bei vietines sporto varžybas ir turnyrus.