Viena iš nukentėjusių yra ponia Irena, vieniša 10-ies metų mergaitės motina - vienintelė iš gyventojų name turėjo privatų būstą. Deja, jos būstas negalėjo būti draustas dėl situacijos kitose namo dalyse. Per gaisrą šeima neteko viso savo sukaupto turto.

Šeimai reikalingi pinigai būtiniausiems daiktams – kelionei į darbą, išlaidoms mokyklai, drabužiams, maistui bei vaistams (mergaitė neseniai gulėjo ligoninėje ir jai reikalinga speciali dieta bei reabilitacija).

Pasak žmonių, pažįstančių ponią Ireną, tai yra moteris, kurios gyvenimas nebuvo lengvas, tačiau ji visada buvo nusiteikusi optimistiškai. Išaugino ir į gyvenimą išleido dar du vyresnius vaikus, kurie šiuo metu gyvena atskirai. Dabar su dukra turi pradėti viską iš naujo.

Šiuo metu poniai Irenai su dukra reikalingas būstas. Jos turi viltį, kad atsiras geros valios žmogus, kuris (bent jau laikinai) galės suteikti vietą gyventi (geriausia Naujosios Vilnios apylinkėse, nes ponios Irenos darbas ir mergaitės mokykla yra šiame rajone).

Deja, dėl to, kad neturi kur gyventi, nuo gaisro nukentėjusi šeima kol kas negali priimti aukų daiktais (bent jau kol kas), tačiau bus dėkinga už kiekvieną centą, kurį žmonės paaukos į fondo AD BONUM sąskaitą. Surinkti pinigai bus panaudoti šeimos poreikiams.

AD BONUM, VšĮ
paramos gavėjo kodas (identifikacinis nr.) 302817018

AB Šiaulių bankas
kodas SWIFT: CBSBLT26
Sąskaitos nr: LT78 7180 3000 0570 0914
Mokėjimo paskirtis: „Irenai po gaisro”

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)