Lietuvos atkūrimo 100-mečio proga jaunosioms gamtos mylėtojoms labai patiko iš faneros pjauti trispalvius paukščius, o paskui juos dažyti. Šie paukščiai papuošė Panevėžio miesto Laisvės aikštėje augančius medžius.

Būrelio metu sesės sukalė lesyklėlę, stogą nudažė trispalvės vėliavos spalvomis ir pakabino prie mokyklos, kad ir paukšteliai švęstų Lietuvos valstybės šventę.

Mergaitės pagamino savo tėvelių gimtinių Troškūnų ir Pilviškių miestelių herbus. Sesučių kruopštumu, jų darbais džiaugiasi tėveliai, tetos ir seneliai. Ypatingai daug emocijų pačioms jaunosioms miško bičiulėms suteikė bendras darbas su šv. Juozapo senelių namų gyventojais. Jos kartu su seneliais gamino Labanoro ir Rūdiškių miestelių herbus.

JMB būrelio „Miško meistreliai“ akcijos „Sukalk inkilą zylei“ metu Greta ir Lina Panevėžio miesto Laisvės aikštėje mokė ir padėjo praeiviams susikalti inkilą zylutei. Atšilus orams kitos akcijos metu jaunosios miško bičiulės panevėžiečiams bei sutiktiems miesto svečiams dovanojo raudonlapių ąžuolų sodinukus ir kvietė juos sodinti medelius savo kiemuose ar sodybose.