Edvinas U. (pavardė redakcijai žinoma – aut. past.) trečiadienio popietę su dukra užsuko papietauti į lietuviams gerai žinomą „Katpėdėlės“ restoraną. Jame patiekalų pasirinkimas toks didelis, kad susigaudyti įvairovėje kartais gali būti sudėtinga.

Vyras pasakojo, kad sau ir dukrai užsakė cepelinų ir Kijevo kotletą. Visgi gauta po to sąskaita, trumpai tariant, pritrenkė. „Pamatėme, kad sumos ryškiai skiriasi. Padavėja paaiškino, kad paskaičiavo kaip iš paprasto meniu“, – apie nemalonią situaciją aiškino jis.

Kai paprašė darbuotojos perskaičiuoti, ši atsakė, jog tai yra neįmanoma, nes dienos meniu, nors ir įrašyta, bet Kijevo kotleto šiandien išvis nėra.

„Pirmiausia pikta dėl to, kad restoranas bandė gudrauti ir jau neaišku, kiek žmonių šios suktybės galėjo nepastebėti. Antra, juokinga, kai dienos meniu pigesnio Kijevo kotleto nėra, bet įprastame meniu yra, tik jų kaina skiriasi“, – teigė vyras.

Pasak jo, toliau aiškintis neturėjo laiko, nes skubėjo į darbą, bet tokie nesusipratimai veda iš pusiausvyros.

Siūlė nemokamos kavos

Pilies g. esančios „Katpėdėlės“ vadovė Daiva Junevičiūtė DELFI informavo, kad įvyko nesusipratimas. Pakalbėjusi su tuo metu dirbusiais padavėjais, ji išsiaiškino, jog vyras užsakė patiekalus iš paprasto meniu.

„Kalbėjau su aptarnaujančiu personalu ir sužinojau, kad buvo nunešti skirtingi meniu – paprastas ir dienos pietų. Vyras rodė pirštu į pavaizduotus patiekalus paprastame meniu, todėl mergaitė taip ir užsakė“, – tikino ji.

Tuo tarpu pasiskundęs klientas tikino, jog maistą užsisakinėjo iš dienos meniu, tik gėrimus rinkosi iš įprasto.

D. Junevičiūtė taip pat nurodė, kad dėl įvykusios klaidos padavėja siūlė kaip kompensaciją kavos puodelį. Visgi vyras skubėjo išeiti ir taip atsilyginti nepavyko. DELFI vyras teigė, jog jokios kavos jam kavinės darbuotojos nesiūlė.

„Bet kuriuo atveju tikrai nenorėjome ir tikrai neskriaudėme kliento, nes iš abiejų meniu, deja, porcijos skiriasi. Vien tik Kijevo kotletas iš paprasto meniu yra ženkliai didesnis.“ – tvirtino vadovė.

Ji ir vėl paprašė vyro kontaktų, kad galėtų pavaišinti nemokama kava.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (137)